DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Viktor i Biljana Frajhaut više nisu treneri RK Slatina!?

”Trenerski dvojac, Biljana i Viktor Frajhaut, više neće obnašati dužnost trenera seniorske ekipe RK Slatina” – prva je rečenica kratkog priopćenja objavljenog na facebook stranici Rukometnog kluba Slatina.

U nastavku tog priopćenja stoji …

”Nakon 17 godina predanog i fanatičnog trenerskog rada u klubu došao je kraj jedne ere koju možemo slobodno prozvati revolucijom rukometa u Slatini.

Biba i Viktore, uprava kluba i igrači zahvalni su Vam za svaki trening i utakmicu, za svaku suzu, bila ona radosnica ili tužna, za svaku toplu ljudsku riječ. Želimo Vam puno zdravlja i još rukometa u životu!” – stoji u toj kratkoj objavi.

A jesu li se Biljana i Viktor sami povukli nakon nešto lošijeg ulaska u novu sezonu koja još praktički nije niti počela, je li došlo do jednostranog ili možda pak obostranog zasićenja, je li to ishitrena odluka nove uprave, iz ove tek šture objave gotovo nikako se ne da iščitati pa uskoro iz kluba očekujemo konkretne odgovore, naravno, kao i onaj tko će voditi s klupe momčad u subotnjem ogledu protiv Maksimir Pastele…

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button