NASLOVNICAOPĆINE

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Sopje u 2021. godini održali 8 redovnih sjednica te donijeli značajne odluke i akte

Osim provedenih izbora koje su potvrdili ponovno imenovanje Siniše Hrgovića u reizboru za predsjednika Općinskog Vijeća općine Sopje, vijećnici su u 2021. godini održali 8 radnih redovnih sjednica sa ukupno usvojene 32 odluke, ali i drugih akata koji su bili sastavni dio tih sjednica.

– Sukladno programu koji je zacrtan kroz proračun i razvitak općine, nastojali smo izvršiti sve pojedinosti kako bi što transparentnije i objektivnije obuhvatili sve kategorije našeg stanovništva u ostvarivanju njihovih prava, kao i projekte namijenjene svakom pojedinom naselju koji direktno podižu standarde življenja, a samim time lakšeg opstanka na području naše općine. Kontinuitet rada samoga Vijeća i prije i nakon provedenih izbora može se okarakterizirati kao vrlo stabilan, a samim tim bio je i nesmetan rad, obzirom da su sve sjednice uvijek bile popraćene radom velike većine nazočnih vijećnica i vijećnika, a sve odluke, programi, zaključci i potrebni akti bili su usvojeni, što je i velika zasluga svih zaposlenika Općine koji su sudjelovali u njihovoj pripremi i zakonskoj implementaciji – istaknuo je predsjednik Općinskog vijeća Sopja Siniša Hrgović te dodao:

– Ovim putem zahvaljujem na takvome radu, odgovornosti i angažmanu svim prijašnjim i sadašnjim vijećnicama i vijećnicima, javnim djelatnicima naše Općine i načelniku Berislavu Androšu koji se zalaže da Općinsko vijeće ima odlične uvjete u svome radu što je odraz radu cijele općine. Ovakav smjer i kontinuitet Općinsko vijeće namjerava zadržati i za svoje buduće radne aktivnosti i nastojati biti vjetar u leđa bržem razvoju i realizaciji budućih projekata na samoj općini. Svima žiteljima općine Sopje želim u svoje osobno ime i u ime vijećnica i vijećnika blagoslovljen Božić, i nadasve zdravu, uspješnu i radosnu 2022. godinu – zaključio je Hrgović.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button