DOGAĐANJANASLOVNICASPORTVIDEO PRILOZI

VIDEO: Finale slatinskog Zimskog malonogometnog turnira

Error 404 Lounge bar Nino vs. OPG Vengert

Donosimo vam video velikog finala ovogodišnje Kutije šib… – ma ne, triler ovogodišnjeg finala Zimskog malonogometnog turnira nadilazi tamo „neku Kutiju šibica“.

Pogledajte video finalne utakmice, uz isprike što zbog tehničkih problema (ne našom krivnjom) video nije bio dostupan do sada.

Da ne izmišljamo toplu vodu, uživajte u predstavi i video prilogu s utakmice za koju je kolega Jukić, naš meštar od sporta rekao:

“A onda je stiglo veliko finale. S jedne strane terena mlade domaće snage, a s druge strane krema futsala istočnog dijela Hrvatske. Suludo bi uopće bilo opisivati utakmicu koja je u regularnom tijeku završila s 14 (!?) golova. No da si je OPG Vengert pucao u nogu i da su dečki Errora danas nadmašili ne samo sami sebe, već i prostor i vrijeme, to slobodno možemo konstatirati. Vengert je bio fantastičan. Sve do posljednjih 5 minuta bio je to nezaustavljivi ubojiti ples Damjanovića, Gvozdenovića i ostalih razigranih momaka družine OPG Vengert. S druge strane Error je djelovao da nema konkretno oružje s kojima bi mogao u boj po titulu.

A onda je stigla završnica. Četiri minute prije kraja Vengert je imao prednost 6:3 i Error kreće na sve ili ništa s vratarem u polju. I isplatilo mu se, prednost je spuštena na 6:5. Ubrzo stiže i kazneni deseterac za Vengert kojeg za tada se činilo više nikako uhvatljivih plus dva realizira Damjanović. No ponovno gledamo fanatični juriš Errora ka vratima protivnika. Dečki su se jednostavno odbili predati i sve im se vratilo u tom još nikad viđenom nevjerojatnom finalu. Kada je nekoliko sekundi prije isteka vremena poravnao Rukavina članovi OPG Vengerta nisu mogli vjerovati što im se to upravo dogodilo.

S obzirom na konsterniranost iznenadila je njihova prisebnost kod izvođenja šesteraca koja je potrajala čak do šeste dodatne runde u kojoj je u dvoboju revolveraša Babića i Gvozdenovića prva ruka zadrhtala topniku OPG Vengerta. Treba li uopće spominjati kakvo je to bilo slavlje Errora 404 i njihovih brojnih navijača?”
(Damir Jukić, Video: Robert Turkalj & Marijo Kokorić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button