DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Veterani Mikleuša superiorno do titule prvaka

Od kada je zaživjela veteranska županijska nogometna liga ne pamti se kada je jedan klub toliko lako došao do titule prvaka kako je to ove sezone pošlo za nogom nogometašima iz Mikleuša.

U 14. kola Miklešani su upisali 11 pobjeda, dvije neriješene partije te samo jedan poraz, i to u utakmici posljednjeg kola kada su već davno potvrdili prvo mjesto. Prvog pratitelja drugoplasirano Suhopolje ostavili su na deset bodova minusa i upravo taj podatak najbolje će dočarati koliko su Mikleušani bili bolji od konkurencije. Proteklog vikenda imali su još za odigrati zaostalu utakmicu 9. kola protiv Gradine pa je to i bila izvrsna prigoda za predaju pehara pobjednicima Prve županijske nogometne lige za veterane sezone 2021./2022. Ispred Županijskog nogometnog saveza VPŽ pehar je Mikleušanima uručio delegat utakmice Dragutin Radočaj. I u toj utakmici slavljenici iz Mikleuša upisali su pobjedu rezultatom 3:2.

Evo i imena svih onih koji su ove pobjedničke sezone igrali za pobjedničku momčad iz Mikleuša: Jurica Kraljik, Josip Kokoška, Davor Dundović, Dario Validžić, Marijan Bubanović, Miroslav Škulj, Mark Kristijan Milaščević, Željko Jagnjić, Hrvoje Kraljik, Dražen Despotović, Luka Birčić, Dejan Krupa, Dragan Kraljik, Zoran Dubaić, Zlatko Sabo, Mario Kovač, Josip Ćurak, Dragan Trupina, Milan Babac, Robert Grabar, Dubravko Vrhovski, Dejan Kralj, Velimir Tresk, Dražen Matota, Dragan Ostojić, Mario Premec, Josip Jambrešić, Mario Hrženjak i Marijan Tonc.

 

  1. ŽNL veterani 21/22

 

  1. Mikleuš 35
  2. Suhopolje 25
  3. Virovitica 22
  4. Gradina 20
  5. Rezovac 18
  6. Slatina 12
  7. Standard 9
  8. Papuk 8

 

Damir Jukić

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button