Home / POLITIKA / Velikim predizbornim skupom u Kozicama završen obilazak prigradskih naselja Slatine

Velikim predizbornim skupom u Kozicama završen obilazak prigradskih naselja Slatine

Jučer su kandidati  koalicijske liste HDZ-HSLS-HSP-SU zajedno s kandidatom za gradonačelnika Grada Slatine Ivanom Roštašem i kandidatima za zamjenike  gradonačelnika obišli  slatinska prigradska naselja Markovo, Novi Senkovac  i Kozice. Tom prigodom predstavljeni su kandidati koalicijske liste i izborni program.
Roštaš je u razgovoru sa mještanima i predsjednicima mjesnih odbora saznao o najvažnijim potrebama u navedenim prigradskim naseljima te ih obavijestio o projektima koji su u provedbi ili čija provedba uskoro počinje, a koji sadržavaju  rješenja za spomenuta goruća pitanja.

Obilazak prigradskih naselja završen je u Kozicama gdje je potporu Roštašu i koalicijskoj listi  došao pružiti veći broj mještana i simpatizera, a na kratko su, putujući između dva predizborna skupa, svratili i kandidati županijske liste predvođeni nositeljem liste i ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem i kandidatom za župana VPŽ Igorom Androvićem.

Nakon predstavljanja liste, druženje u ugodnom raspoloženju je nastavljeno do večernjih sati.

 

x

Check Also

Za predsjednicu novobukovačkog HDZ-a izabrana Vinka Bokorni

Sredinom prošle godine zbog raspuštanja Općinske organizacije HDZ-a Nova Bukovica došlo je do novih  unutarstranačkih ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org