NASLOVNICASPORT

Veliki udio mladih u pobjedi protiv Valpovke

U uzbudljivoj utakmici 17.kola 2.hrl istok Slatina je teže od očekivanog svladala Valpovku 35:32. Bez obzira na stalnu rezultatsku prednost Slatine gosti iz Valpova bili su u igri za bodove gotovo do posljednje sekunde. Ovog puta veliki obol u igri domaćina, uvjetovan brojnim izostancima igrača iz prve postave (Bočkaj, Janečić, Poje, Mataija, Šomođi), dale su i mlade nadolazeće snage. Tako je, osim dobre igre u obrani, i tri gola postigao Ivan Repić. Jedan gol u samom finišu postigao je još jedan kadet, Benjamin Hankić, a u pravog junaka susreta, s obranom zicera i sedmerca u posljednjoj minuti susreta, prometnuo se Lovro Frajhaut, koji je osim spomenutih ključnih imao bar još pet obrana u posljednjih petnaestak minuta kada je stao na vrata Slatine. Naravno da bi Slatina teško došla do trijumfa da nije bilo učinka starijih igrača, a po tko zna koji put ove sezone nezadrživ je bio Matija Lisinski strijelac čak 14 golova.

Osim što je uspio limitirati najboljeg igrača gostiju Davida Čička Igor Dragojević je postigao 5, Čurić i Hodak po 4, a ozlijeđeni Berkec 3 gola. Posljednje kolo Slatina će gostovati u Našicama kod momčadi Nexe 2.

 

  1. HRL –istok

17.kolo

SLATINA                  35 (19)

VALPOVKA             32(17)

 

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 150. Suci: Lušić i Uglik (Vinkovci)

SLATINA: Krpačić 1, Hodak 4, Berkec 3, Pravda, F.Nemet, D.Nemet, Hankić 1, Venus, Dragojević 5, Čurić 4, Frajhaut, Butorac, Repić 3, Lisinski 14(6).

Trener: Vladimir Borbaš

VALPOVKA: Brezovac 2, Čičak 9(3), Kuzmić, Bajec, Novoselić, Stanić 9(3), Nemet 1, Fumić 3, Horvat, Kiš 1, Čolaković, Đurić-Ivandija 2

Trener: Miroslav Brovljević

dj


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button