DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Veger i Terek do srebra na kultnom ”Šaranu”

Sjajan posao odradio je danas u Virovitici dvojac Biciklističkog kluba Slatina Damir Veger i David Terek.

Danas se na virovitičkim ribnjacima održala utrka Slavonske brdske biciklističke lige imena ”Put šarana”. Ono što je u formuli 1 Imola to je u brdsko biciklističkom svijetu šire regije virovitički ”Šaran”. Opaka i opasna, a opet tako zabavna staza, privukla je i ove godine kremu ne samo lige već i renomirane bicikliste iz Zagreba, Koprivnice, Varaždina, Zaprešića, Bjelovara, kao i iz Mađarske  i Srbije. Stotinjak njih došlo se okušati na uskim valovitim korijenjem prožetim strmim singlicama ”Šarana”, a među njima i tri člana Biciklističkog kluba Slatina.

Nakon nešto kraće natjecateljske pauze u Virovitici je svoju odličnu formu u kategoriji Veteran C potvrdio drugim mjestom Damir Veger. Da nije bilo problema s lancem i s jednim lakšim padom i zlato bi bilo nadohvat ruke…

Mladi ”Leteći Miljevčanin” David Terek ponovno je bio neuhvatljiv za većinu kadetske konkurencije. Samo je Nemanja Alimpić iz Novog Sada bio brži od Tereka koji je s drugim mjestom došao do novih brojnih bodova s kojima i dalje konkurira za ukupno prvo mjesto.

Trećem članu slatinske ekspedicije niže potpisanom ovo je bio debitantski nastup u natjecanju lige. U najbrojnijoj utrci konkurencije Veterana B od 21. biciklista plasirao se na 18. mjesto.

Najbrži su na utrci, sjajno organiziranoj od strane brojnih članova virovitičkog BK  Bor-a, bili Sandy Kovačević pobjednik kategorije Elite i Kristina Lukačević pobjednica u konkurenciji žena, a za što su od strane organizatora zaslužili i posebnu nagradu.

Damir Jukić

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button