DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Jučerašnje „Kino pod zvijezdama“ ponovno okupilo djecu

Nakon filmske večeri, jučerašnja večer „Kina pod zvijezdama“ ponovno je ponudila program za najmlađe.

Večer je započela kreativnom radionicom i igraonicom Društva naša djeca Slatina pod nazivom „Volim se gibat, gibat!“ koju je vodila odgojiteljica Tamara Dorić, inače tajnica DND-a .

Program je nastavljen predstavom „Nemaš pojma, Grizlijane“ u izvedbi Kazališta Smješko.

Ova predstava temeljena je na istoimenoj priči Ane Đokić Pongrašić koja na duhovit i nenametljivo poučan način progovara o dječjoj potrebi za odrastanjem i nevoljama na koje pritom nailaze. Pouka je kako nema smisla plakati nad onime u čemu nismo dobri, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Za kraj večeri organizatori su pripremili akcijsko-avanturistički film „Escape room 2: Bez izlaza“.

„Kino pod zvijezdama“, već osmu godinu za redom organizira slatinsko POU, ove godine u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom Grada Slatine, Hrvatskim audiovizualnim centrom, Kino mrežom, Udrugom mladih Krik Slatina i Društvom naša djeca Slatina.

Program “Kina pod zvijezdama” se nastavlja sljedeći tjedan, u utorak 26.srpnja, te će potrajati još u srijedu 27.-og i četvrtak 28.srpnja. Program za slijedeći tjedan, u kojem će ujedno ova manifestacija i završiti, provjerite na web stranicama slatinskog kina i Radio Slatine.

(tks/Foto:T.K.Slačanac,D.F.Fabijanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button