NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Večeras u Crvenom križu Disko večer za nešto starije

Danas je u našem studiju gostovao Denis Cukor. Povod njegovom gostovanju bila je najava ”Throwback Friday Party-ja” koji će se večeras održati u prostoru zgrade Centra nevladinih udruga iliti po naški u slatinskom Crvenom križu. Radi se o jednom zanimljivom društvenom događaju kojim nekolicina slatinskih entuzijasta predvođenih Cukorom i ravnateljem GDCK Vlatkom Jelenčićem ima za cilj obogatiti ponudu slatinskog javnog života. Davna je želja ravnatelja Jelenčića i Cukora ponuditi neki događaj prvenstveno usmjeren nešto starijim generacijama koje što zbog užurbanog načina života, što zbog radnih i obiteljskih obveza, jednostavno ne mogu pronaći nešto slobodnog vremena samo za sebe.

Rješenje su pronašli u organizaciji jedne klasične ”starinske” disko večeri gdje bi se uz taktove starih disko i rock hitova iz 70′-ih i 80′-ih nešto stariji Slatinčani zabavili i opustili barem na nekoliko sati u tjednu, ali i podsjetili kako je to nekad bilo. Prema riječima Cukora sve što je potrebno za biti sudionikom večerašnjeg partiy-ija je dobra volja  i minimalno 18 godina ”na leđima”. Da, ovaj party prvenstveno je namijenjen starijim generacijama, bilo onima od 25, 30, 35 ili pak 50 i kusur godina.  Osim prikladno uređenog prostora, što ozvučenjem, što klasičnim disko osvjetljenjem, organizatori su se pobrinuli i za šank na kojem će se po više nego prikladnim cijenama starije generacije moći ”ugrijati” za pravu disko čagu.

S obzirom na sve navedeno ne sumnjamo da će ovaj događaj u potpunosti uspjeti, da  će Crvenim križem zavladati dobre vibracije, i da će se ”zaboravljena” generacija dobro zabaviti uz stare dobre zvuke iz prošlog stoljeća  za koje će se pobrinuti DJ C. I da, za kraj jedna loša vijest za pušače. S obzirom da se radi o javnom prostoru svoju će naviku isti morati prakticirati vani, no vjerujemo da to neće biti razlog za ne posjetiti ovaj događaj kojeg će organizatori ubuduće gledati organizirati barem jednom mjesečno. Početak događaja je 20 sati, a poseban poziv Cukor je uputio posjetiteljima Noći muzeja da nakon što posjete Zavičajni muzej da se priključe i ovom događaju.

Za kraj, što drugo poručiti nego  –  ”Svi marš na ples!”, kako govori naslov popularne rock uspješnice s istoimenog albuma  iz navedenih prošlih vremena… (dj)Možda će vas zanimati i ...

Back to top button