DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

VBR-ovci izvezli biciklistički maraton za Vukovar, SLATINA-VUKOVAR

U povodu  Dana sjećanja na žrtvu Vukovara Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ organizirali su pod pokroviteljstvom Grada Slatine tradicionalni biciklistički maraton Slatina-Vukovar.

Biciklistički maraton izvezli su jučer članovi biciklističke ekipe „VBR“ u sastavu: Mato Bubaš, Pavo Tutenov, Darko Dolovski i Matija Kolar iz Slatine te Virovitičani Tomislav Kolec i Dražen Buketa.

Logistička pratnja su bili: Virovitičanin Mario Kovač, član ekipe VBR te Damir Parc, član Slatinske HVIDR-e.

Prije samog starta u Slatini ispred Spomen obilježja poginulim Hrvatskim braniteljima u parku 136. slatinske brigade, paljenjem svijeća odana je počast svim poginulim Hrvatskim braniteljima.

Na put prema Vukovaru sudionike ovog biciklističkog maratona ispratio je predsjednik HVIDR-e Slatina i zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić.

Ciljno odredište biciklističkog maratona bilo je kao i svake godine Memorijalno groblje gdje su sudionici ovog biciklističkog maratona paljenjem svijeća odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u obrani Vukovara kao i svim civilnim žrtvama u srbočetničkoj agresiji na Vukovar.

Organizatori ovog događaja zahvaljuju na pomoći u organizaciji pokrovitelju Gradu Slatini kao i Sportskoj zajednici grada Virovitice.
(mf/Izvor: Glasnici istine, p.t./Foto: Mario Kovač)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button