DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

Vatrogasna zajednica Grada Slatine u Bakiću organizirala natjecanje DVD-ova sa svoga područja

Vatrogasna zajednica Grada Slatine jučer (nedjelja) je na nogometnom igralištu u Bakiću organizirala natjecanje DVD-ova s područja naše vatrogasne zajednice. Ovo gradsko vatrogasno natjecanje se održava svake godine pred županijsko natjecanje.

Na natjecanju sudjeluju muške A i muške B ekipe, ženske A i ženske B ekipe, mladež muška, mladež ženska te djeca ženska i djeca muška, a sveukupno je sudjelovalo 120 odraslih muških i ženskih natjecatelja i 120 natjecatelja djece i mladeži.

Svaka od ekipa se za jučerašnje natjecanje pripremala u svojim DVD-ima.

Suci su tri suca iz Vatrogasne zajednice VPŽ i dva suca iz Vatrogasne zajednice Grada Slatine.

Predsjednik VZG Slatine Branko Belošević je zahvalio svim vatrogaskinjama i vatrogascima na sudjelovanju te čestitao na ostvarenim rezultatima.

Ekipama koje su se plasirale na županijsko natjecanje poželio je da se za njega dobro pripreme i opravdaju svoje plasmane te im poželio puno sreće.

Zapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus natjecateljima je zahvalila što su odvojili svoje slobodno vrijeme kako za treniranje tako i za ovo natjecanje.

– VZG Slatine je druga po veličini zajednica što se tiče brojnosti i broja DVD-a na području VPŽ. To je tako zahvaljujući svakom od vas i vašem doprinosu lokalnoj zajednici.

Ove godine će se dati prilika nastupiti svim natjecateljskim desetinama bez obzira na plasman i dakle, svaka od ekipa svojim sudjelovanjem na ovom natjecanju se kvalificirala na županijsko natjecanje koje će se održati u lipnju u Turnašici. Želim vam da dođete spremni na županijsko natjecanje i naravno puno sreće,-rekla je Fras Venus te nastavila, –DVD Bakić je bio odličan domaćin, teren je bio odlično pripremljen, sve je odrađeno u skladu s pravilnikom. Zahvaljujem sucima, zamjeniku gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Iliji Nikoliću i rukovodstvu VZG Slatine.

Potom je nastavivši govoriti prozvala predsjednika DVD-a Sladojevački Lug, Danijela Kramarića i iznenadila ga čestitavši mu rođendan u ime VZG Slatine.

Tada je riječ preuzeo zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Ilija Nikolić.

– Hvala svima što ste došli i odvojili svoje vrijeme te ovo prijepodne proveli u Bakiću. Zahvaljujem domaćinu koji je uistinu na nivou organizirao ovo natjecanje. Svima puno uspjeha na županijskom natjecanju.

REZULTATI NATJECANJA:

 MUŠKI A

 1. DVD BAKIĆ
 2. DVD KOZICE
 3. DVD SLADOJEVAČKI LUG

MUŠKI B

 1. DVD DONJI MELJANI
 2. DVD SLATINA
 3. DVD KOZICE

ŽENE A

 1. DVD DONJI MELJANI
 2. DVD BAKIĆ

ŽENE B

 1. DVD SLATINA
 2. DVD BAKIĆ

MLADEŽ MUŠKA

 1. DVD SLADOJEVCI
 2. DVD DONJI MELJANI

MLADEŽ ŽENSKA

 1. DVD SLATINA
 2. DVD SLADOJEVCI
 3. DVD KOZICE

DJECA MUŠKA

 1. DVD SLATINA
 2. DVD DONJI MELJANI
 3. DVD SLADOJEVCI

DJECA ŽENSKA

 1. DVD KOZICE

(Tekst:Tea Kiš Slačanac /Foto:T.K.Slačanac, VZG Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button