DOGAĐANJANASLOVNICA

Vatrogasna zajednica grada Slatine i ove godine božićnim darovima nagradila mlade vatrogasce

Vatrogasna zajednica Grada Slatine održala je večeras tradicionalan prijem djece koja su sudjelovala na gradskom, a potom i županijskom vatrogasnom natjecanju, te im se i ove godine za sav trud i rad, u prigodi božićnih blagdana zahvalila darovima koje je pripremila za njih 132.

Djecu iz DVD-a Donji Meljani, Kozice, Sladojevci i Slatina, njihove voditelje i roditelje, na početku svečanosti pozdravili su zapovjednik slatinske Javne vatrogasne postrojbe i Vatrogasne zajednice grada Slatine Stjepan Venus i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Slatine Branko Belošević u nazočnosti tajnice gradske Vatrogasne zajednice Jovane Prpić i zapovjednika DVD-a Slatina Josipa Mikića.

Potom se mladim vatrogascima s nekoliko prigodnih riječi obratio i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji im se također zahvalio na trudu i radu tijekom ove godine i zaželio puno uspjeha na narednim natjecanjima gdje će moći pokazati svoju izvrsnost, upornost i predan rad.

Zaželjevši svima nazočnima čestit Božić i sretnu Novu 2023. godinu uručio je zapovjednicima odjeljenja pripremljene darove za mlade vatrogasce među kojima je osim veselja darivanja vladala i pobjednička euforija zbog hrvatske nogometne reprezentacije koja je pobijedila Maroko i osvojila treće mjesto na svjetskoj smotri u Kataru.
Budući da su Vatreni ponovno oduševili nogometni svijet, ovoga puta s broncom zlatnog sjaja, tako su i ovaj tradicionalni događaj slatinskih vatrogasaca preplavile slavljeničke „kockice“.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button