DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Valentinovski turnir u Gornjem Miholjcu

Već nekoliko godina Streljački klub Miholjac održava lijepu tradiciju organizacije posebnog turnira samo za Dan zaljubljenih – turnira samo za parove  ”Valentinovo 2024.”

Turnir je prvotno zamišljen kako bi se na njemu mogli zajedno natjecati isključivo bračni parovi ili pak mladi zaljubljeni parovi.  No kako je danas itekako teško spojiti ljubav prema streljaštvu pa još pri tome da strijelci odnosno par dolaze iz istog kućanstva turnir je kroz godine evoluirao time  što su organizatori doskočili tome problemu uvođenjem nekoliko različitih kategorija. Osim Streljačkog kluba Miholjac u organizaciju turnira spremno je uskočila i GO UHDDR Slatina.

Ovogodišnji pobjednici glavne kategorije turnira, one bračnih parova su Ivana Abramović i Alen Vuglovečki. I njima i svim ostalima prvoplasiranima uz iskrene čestitke na uspjehu, medalje, ali i damama cvijeće, uručili su predsjednica Mjesnog odbora Gornji Miholjac Jasna Kizivat i predsjednik GO UHDDR Slatina Dragutin Radočaj. Turnir je sudio alfa i omega miholjačkog kluba Josip Kovačić koji je također iskoristio priliku da čestita najboljima, ali i svima ostalim sudionicima na odazivu.

 

Valentinovo 2024.

Turnir u streljaštvu zračnom puškom  – parovi

Bračni parovi:

 1. Ivana Abramović & Alen Vuglovečki 299
 2. Božica Šantak & Krešimir Šantak 297
 3. Draženka Kolinger & Željko Kolinger

Mješoviti parovi:

 1. Manuela Sejkora & Renato Kolinger 324
 2. Marina Gerenčić & Dragan Kovačić 231

Mladi parovi

 1. Lara Jozić & Ivan Šantak 257
 2. Ana Jozić & Tomislav Miljković 254
 3. Dora Sejkora & Marko Šantak 237

Streljačka škola

 1. Ana Klement & Ivan Klement 308
 2. Lara Jozić & Mihael Jozić 241
 3. Saša Kolarić 146

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button