NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Valentinovo u DV Zeko

Valentinovo nije samo dan za zaljubljene, nego i za sve one koji vole, a među njima su i djeca. Ona su najiskrenija u pokazivanju svojih osjećaja, a kad vole, vole bezuvjetno.

Djeca nas mogu naučiti puno toga, kako iskreno voljeti, pomoći prijatelju, podijeliti igračku ili slatkiš, otplesali ples, našaliti se, darivati. Sve su to naizgled vrlo obične male stvari, a zapravo nisu uopće male, velike su i važne. Na najljepši mogući način govore nam koliko su velike stvari u životu zapravo jednostavne, predivne, spontane i potrebne baš kao i djeca.

Sve te osjećaje, nježnosti i pažnju jedni prema drugima pokazali su mališani Dječjeg vrtića Zeko kroz razne aktivnosti u znaku crvene boje ljubavi i razigrana srca obilježavajući Valentinovo.

Skupina Bubamare Valentinovo je obilježila i sudjelovanjem na natječaju Gradske knjižnice i čitaonice “Ljubav i njeni citati” s likovnim uratkom cijele skupine vođene odgojiteljicama Majom Libl i Manuelom Sejkorom.

– Probudite ovoga Valentinova dijete u sebi i samo volite, budite sretni i voljeni kao što su naši Zečiči, – poručili su iz DV Zeko zaželjevši svima sretno Valentinovo.
(mf/Izvor: DV Zeko)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button