NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

UZOOR – Tribina o različitostima i interaktivni tulum u subotu 19. rujna u Slatini

U sklopu projekta kojeg provode slatinske udruge UZOOR i DND pod nazivom „U redu je biti drugačiji“ a odobrilo ga je Ministarstvo za demografiju, mlade i obitelj u okviru Programa financiranja za 2019. godinu, u Slatini će biti održana istoimena tribina.

Projekt na kojemu su partneri Društvo naša djeca „Slatina“, Udruga osoba s invaliditetom Slatina i Udruga Vretenac obuhvaća teme kao što su prihvaćanje različitosti među djecom i mladima o kojima će biti riječi na spomenutoj tribini nakon koje će se održati interaktivni koncert čime će biti obilježen početak provedbe projekta „U redu je biti drugačiji“.

Da bi naglasili „drugačije“, organizatori su pripremili i „drugačije“ goste i to KIŠNE RAZDRAGANCE u izvedbi popularnog glazbeno kreativnog para IVANKE MAZURKIJEVIĆ I DAMIRA MARTINOVIĆA – MRLETA.

Tribina će se u suradnji s Turističkom zajednicom grada Slatine održati u Parku 136. slatinske brigade u subotu, 19. rujna s početkom u 15 sati, a pozvani ste svi, uz poštivanje epidemioloških mjera i pridržavanje socijalne distance u čemu će pripomoći zaštitari slatinske HVIDR-e.
(mf, UZOOR Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button