DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Uz „Zlatne sedamdesete“ Udruga umirovljenika Slatina uskoro kreće i s novim projektima

Izvršni i nadzorni odbor Udruge umirovljenika Slatina održao je jučer, 11. rujna 2. redovnu sjednicu u svojim prostorijama na kojoj je predsjednik Udruge Vladimir Domić upoznao članove s dosadašnjim radom te planiranim aktivnostima u narednom razdoblju.

Članovi odbora su raspravljali o aktualnim pitanjima iz svoje nadležnosti, a među ostalim usvojili su financijsko izvješće Udruge za prvih šest mjeseci ove godine.

Predsjednik je izvijestio članove kako je za projekt “Zlatne sedamdesete” poslano izvješće o napretku, nakon čega je uplaćen drugi dio iznosa odobren od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Također je napomenuo kako se projekt i dalje provodi, no s određenim restrikcijama koje su uvedene na preporuku Stožera civilne zaštite. Međutim, svi članovi Udruge se i dalje mogu predbilježiti za sudjelovanje u planiranim radionicama i aktivnostima.

Na sjednici se razgovaralo i o drugim projektima koji će uskoro krenuti s provedbom, a to su „Vedri dani treće dobi“, „Vitalnost u zlatnoj dobi“ te projekt u suradnji s tvrtkom Komrad d.o.o.
Navedenim projektima Udruga će pokriti osnovne troškove rada i djelovanja, te će nabaviti opremu koja im nedostaje, a koja je potrebna za održavanje sportske aktivnosti tjelovježbe i ostalih zabavnih aktivnosti. Također je u planu nabava vlastitog projektora i platna radi lakše organizacije raznih edukacija i predavanja.

Odbor je također usvojio prijedlog predsjedništva Udruge da zbog situacije s koronavirusom udruga do daljnjega radi samo petkom od 9 do 12 sati, a dok se epidemološka situacija ne poboljša neće se održavati ni proslave, druženja i putovanja.
(mf/Izvor: Udruga umirovljenika Slatina)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button