Home / DOGAĐANJA / Uz zdravo voće i razne igre održan još jedan Veseli sat

Uz zdravo voće i razne igre održan još jedan Veseli sat

Jučer je u Parku 136.slatinske  brigade u sklopu manifestacije ”EtoLjeto” u organizaciji Turističke zajednice održan još jedan Dječji kutak Veseli sat Društva Naša djeca Slatina, namijenjen naravno, slatinskim najmlađima. Voditeljice aktivnosti bile su članice Društva Naša djeca koje su istovremeno i volonterke aktivnosti „Volonteri u parku“ projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u okviru kojeg je opremljena igraonica različitim rekvizitima. Osim prigodnih igraonica, i ovaj je Veseli sat imao svoju edukacijsku notu, točnije teme Živjeti zdravo i Zdrava prehrana.

Dječji kutak započeo je pričaonicom s konačnom porukom o zdravoj hrani, a nastavio se plesom predvođenim Tarom i Miom. Uslijedila je zatim radionica zdrave prehrane, koja je završila degustacijom oku i nepcima uvijek zamamne bogate ponude šarolikog itekako ukusnog, i što je najvažnije, zdravog voća. Zaklonjeni krošnjama drveća klinci su u hladu parka nastavili svoju bezbrižnu igru još nekoliko puta zajedno zaplesavši sa svojim roditeljima i uvijek za ovakve aktivnosti spremnim članicama Društva Naša djeca. U sve jučerašnje aktivnosti spremno su se uključili i predstavnici Turističke zajednice i Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

dj

Foto: DND Slatina i Damir Jukić

x

Check Also

Objavljeno Savjetovanje s javnošću u vezi nacrta prijedloga Plana održivog razvoja Grada Slatine za razdoblje od 2020. do 2027. godine

Grad Slatina jučer je na svojim internet stranicama objavio Savjetovanje s javnošću u vezi nacrta ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org