Home / DOGAĐANJA / Uz zdravo voće i razne igre održan još jedan Veseli sat

Uz zdravo voće i razne igre održan još jedan Veseli sat

Jučer je u Parku 136.slatinske  brigade u sklopu manifestacije ”EtoLjeto” u organizaciji Turističke zajednice održan još jedan Dječji kutak Veseli sat Društva Naša djeca Slatina, namijenjen naravno, slatinskim najmlađima. Voditeljice aktivnosti bile su članice Društva Naša djeca koje su istovremeno i volonterke aktivnosti „Volonteri u parku“ projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u okviru kojeg je opremljena igraonica različitim rekvizitima. Osim prigodnih igraonica, i ovaj je Veseli sat imao svoju edukacijsku notu, točnije teme Živjeti zdravo i Zdrava prehrana.

Dječji kutak započeo je pričaonicom s konačnom porukom o zdravoj hrani, a nastavio se plesom predvođenim Tarom i Miom. Uslijedila je zatim radionica zdrave prehrane, koja je završila degustacijom oku i nepcima uvijek zamamne bogate ponude šarolikog itekako ukusnog, i što je najvažnije, zdravog voća. Zaklonjeni krošnjama drveća klinci su u hladu parka nastavili svoju bezbrižnu igru još nekoliko puta zajedno zaplesavši sa svojim roditeljima i uvijek za ovakve aktivnosti spremnim članicama Društva Naša djeca. U sve jučerašnje aktivnosti spremno su se uključili i predstavnici Turističke zajednice i Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

dj

Foto: DND Slatina i Damir Jukić

x

Check Also

Oliveru Jukiću treće mjesto na natječaju ”Slavko Kolar”

Posljednjeg dana manifestacije Dani Slavka Kolara (30.11.) koju godinama tradicionalno organizira Gradska knjižnica Slavka Kolara ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org