NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Uz 119 izlagača, u subotu, 25. rujna, u središtu Virovitice, održat će se 10. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2021

Ovog vikenda, u subotu, 25. rujna, nakon jednogodišnje stanke uzrokovane koronavirusom, održat će se 10. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2021. Ovogodišnji sajam, na kojem će se predstaviti 119 izlagača, objedinit će 17. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 16. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 13. međunarodno ocjenjivanje meda, 10. izložbu ljekovitog bilja i 10. izložbu vina.

Organizatori i pokrovitelji 10. sajma Agroexpo su – Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Ministarstvo poljoprivrede. Agroexpo će se i ove godine održati u središtu Virovitice (kod Gradske tržnice). Sajam je otvoren od 8,00 do 13,00 sati, ceremonija službenog otvorenja bit će u 10,00, a podjela priznanja i dodjela nagrade „Zlatna žlica“ pčelarima za najbolji med, u 11,00 sati. Medijski pokrovitelji su ICV radio, Virovitički list i www.icv.hr.
(www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button