NASLOVNICASPORT

Utakmicama najmlađih nastavljena suradnja NK Slatine i NK Osijeka

Jučer je prijateljskim utakmicama najmlađih selekcija nastavljena nedavno započeta sportska suradnja ŠN Slatina i ŠN Osijek Nogometnog kluba Osijek, a povodom obilježavanja velikog jubileja Nogometnog kluba Slatine koji ove godine proslavlja sto godina rada i postojanja.

U prvoj utakmici sastali su se predstavnici selekcija U-9 slatinskog i osječkog kluba. Sjajni slatinski klinci pobrinuli su se za veliko iznenađenje pobijedivši predstavnike kluba zvučnog imena sa 3:2. Dva gola u pobjedi Slatine postigao je Patrik Ciglar, a jedan Luka Jurlina.

U drugoj utakmici obračunu selekcija U-11 razlika u kvaliteti bila je debelo na strani Osječana. Tako su odlični mladci Osijeka upisali visoku pobjedu od 9:0.

Usprkos vjetrovitom vremenu bio je to još jedan praznik nogometa praćen solidnim brojem posjetitelja, mahom roditelja mladih nogometaša, a koji su imali što i za vidjeti. Razumljivo, prva utakmica izazvala je pravu erupciju oduševljenja s obzirom na konačni rezultat i sam rezultatski tijek u kojem su domaćini poveli 2:0 da bi gosti izjednačili, a Slatina ponovno poentirala u završnici za ovu veliku pobjedu. Na žalost, rezultat druge utakmice najbolje govori o zbivanjima na terenu. Tek donekle u prvom dijelu (0:2) Slatinčani su odolijevali razigranim itekako tehnički potkovanim gostima, a svakim idućim pogotkom u nastavku voljni moment domaćina bio je sve niži i niži. Gosti su jednostavno u ovom trenutku bili prejak takmac za ovu mladu slatinsku selekciju. S obzirom da su ove utakmice bile i svojevrsne selekcije, spomenut ćemo podatak da se je nekoliko mladaca Slatine našlo u bilježnici skauta osječkog kluba Ivana Marasa. Tako postoji mogućnost da će upravo oni u dogledno vrijeme biti pozvani da pokažu što znaju na nekoj od idućih selekcijskih utakmica koje redovno organizira Škola nogometa Osijek.

U-9

SLATINA              3

OSIJEK                2

SLATINA: Tuzlak, Bošnjak, Vuk, Šokac, Demeter, Podboj, Ciglar 2, Novačić, Šikić,D. Šarabok, I.Jurlina, J.Blažević, L.Blažević, Ostojić, Nemet, Šikić, Ilnikar, L.Jurlina 1, K.Šarabok. Trener: Darko Kupres

OSIJEK: Budač, Kovačević, Maras, Moržanj, Šabanović, Mokoš, Vidović, Bračun, Mrkonjić 1, Mendeš, Tomić Rastovski, Kurtović, Kiraly 1, Vučko, Majić, Babić. Trener: Zdenko Kurtović

U-11

SLATINA              0

OSIJEK                 9

SLATINA: Jukić, Jurak, Medved, Marinović, Nerovčić, Trupina, Tomić, Kokorić, Krznarić, L.Mandić, Jagodić, Hamaček, Maleković, Skovračin, Bocor, Kalem, Vilk, M.Mandić, Gebaj. Trener: Darko Kupres

OSIJEK: Ivanković, Benaković, Bogojević, Čočaj 1, Betlehem, Rešetar, Mikić, Ižaković 2, Bertić, Gagulić 1, Krstić, Kolarević 3, Korman 1, Jaman 1. Trener: Zdenko Kurtović.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button