DOGAĐANJANASLOVNICA

Ususret mjesecu prosincu započelo blagdansko uređenje Slatine

Nakon što je iznimno topla jesen napokon svojim ćudljivim promjenama vremena pokazala svoje pravo lice, ovih je dana u Slatini započela i priprema za onaj zimski ugođaj kojim nam se bliži najljepše doba godine, odnosno adventsko vrijeme iliti vrijeme božićnih blagdana koje, vjerujem svi s nestrpljenjem iščekujemo.

U tom duhu djelatnici slatinskog obrta D&D Elmont vl. Mihaela Dlaba i tvrtke Slatina kom d.o.o. započeli su s postavljanjem lampica, odnosno rasvjetne božićne dekoracije koja će upravo u to vrijeme zasvijetliti u svom punom sjaju.

Osim toga gradska fontana na Trgu sv. Josipa dobila je svoje zimsko ruho, a stigle su i adventske kućice u središnji gradski park te čekaju daljnje opremanje kako bi i ove godine svojim sadržajima privukle pažnju svih onih željnih druženja u blagdanskom ugođaju tijekom prosinca.

Naravno još je puno posla kako bi grad na vrijeme bio blagdanski uređen te se radovi na postavljanju dekoracija nastavljaju idućih dana.

Podsjećamo da je Grad Slatina otvorio Javni poziv za iskaz interesa za korištenje montažnih kućica (kiosk) tijekom manifestacije Advent u Slatini 2023. godine. Javni poziv je otvoren do 27. studenog ove godine do kada svi zainteresirani mogu podnijeti svoje prijave.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button