DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Uspješno provedena akcija zadrugara i volontera OŠ E. Kumičića Slatina imena „Pozdrav od osmaša“

Nakon 5 radionica, 2 prodajna sajma i 2 dana provedena u uređivanju paviljona, osmaši Osnovne škole Eugena Kumičića u Slatini, s ponosom mogu reći: „Uspjeli smo!“

Naime, zadrugari Učeničke zadruge Zalathnuk s voditeljicom iste Marijom Majer i volonteri Volonterskog kluba Eugenijalac predvođeni učiteljicom Marijanom Toplak nakon nekoliko tjedana rada priveli su svoj projekt kraju. U tome su im pomogli učitelji Tehničke kulture Ivan Drokan i Likovne kulture Josip Jelenčić te predstavnici virovitičke tiskare Grafiti Becker i Grafoprojekt, uz potporu kreativne energije gđe. Jasne Horvat i pažnju g. Marijana Vajdića.

– S ponosom možemo izvijestiti da je na dva održana sajma prikupljeno 887,20 kuna koje su utrošene za kupnju boje i kistova, zaštitne opreme i osvježenja za vrijedne zadrugare i volontere.
Naime, učenici su svoje slobodno vrijeme, energiju i dobru volju uložili u uređivanje školskog paviljona. Jučer, 14. i danas, 15. lipnja prebojali su njegovo staro i grubo lice, te ga učinili ljepšim, vedrijim i veselijim želeći tako spriječiti eventualno buduće vandaliziranje, – istaknula je voditeljica ove akcije Marijana Toplak te se osim učenicima i učiteljima koji su bili uključeni u ovu akciju od srca zahvalila svim roditeljima i ostalim sugrađanima koji su pomogli svojim novčanim prilozima kao i sponzorima među kojima se našla i Pekara Jozo koja se pobrinula za okrjepu tijekom radne akcije.  

– U uređenju paviljona ukupno je sudjelovalo 30-ak učenika, što logističara, što ličilaca, kreativaca, voditelja radova, održavatelja atmosfere, eko-brižnika, fotografa, spremača (i ponekih nezaobilaznih smetača), – ispričala nam je voditeljica Toplak te posebno istaknula volontere Bornu i Zorana Vajdića koji su bili uključeni od samih početaka akcije te poslala pozdrave Annie Milivojević kao i predsjednici Volonterskog kluba Eugenijalac i dobitnici nagrade za najvolontera Ani Kizivat koja ne priznaje nerješive probleme, te je i tijekom ove akcije s osmjehom svladala svaki izazov.

– Zapravo, posebno ističemo sve učenike koji su sudjelovali u akciji kao svijetao primjer koji osvjetljava obraz – cijela se škola vama ponosi i zahvaljuje vam!, – zaključila je Toplak.
(mf/Izvor: OŠ E. Kumičića)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot