Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Uspješno provedena akcija zadrugara i volontera OŠ E. Kumičića Slatina imena „Pozdrav od osmaša“

Nakon 5 radionica, 2 prodajna sajma i 2 dana provedena u uređivanju paviljona, osmaši Osnovne škole Eugena Kumičića u Slatini, s ponosom mogu reći: „Uspjeli smo!“

Naime, zadrugari Učeničke zadruge Zalathnuk s voditeljicom iste Marijom Majer i volonteri Volonterskog kluba Eugenijalac predvođeni učiteljicom Marijanom Toplak nakon nekoliko tjedana rada priveli su svoj projekt kraju. U tome su im pomogli učitelji Tehničke kulture Ivan Drokan i Likovne kulture Josip Jelenčić te predstavnici virovitičke tiskare Grafiti Becker i Grafoprojekt, uz potporu kreativne energije gđe. Jasne Horvat i pažnju g. Marijana Vajdića.

– S ponosom možemo izvijestiti da je na dva održana sajma prikupljeno 887,20 kuna koje su utrošene za kupnju boje i kistova, zaštitne opreme i osvježenja za vrijedne zadrugare i volontere.
Naime, učenici su svoje slobodno vrijeme, energiju i dobru volju uložili u uređivanje školskog paviljona. Jučer, 14. i danas, 15. lipnja prebojali su njegovo staro i grubo lice, te ga učinili ljepšim, vedrijim i veselijim želeći tako spriječiti eventualno buduće vandaliziranje, – istaknula je voditeljica ove akcije Marijana Toplak te se osim učenicima i učiteljima koji su bili uključeni u ovu akciju od srca zahvalila svim roditeljima i ostalim sugrađanima koji su pomogli svojim novčanim prilozima kao i sponzorima među kojima se našla i Pekara Jozo koja se pobrinula za okrjepu tijekom radne akcije.  

– U uređenju paviljona ukupno je sudjelovalo 30-ak učenika, što logističara, što ličilaca, kreativaca, voditelja radova, održavatelja atmosfere, eko-brižnika, fotografa, spremača (i ponekih nezaobilaznih smetača), – ispričala nam je voditeljica Toplak te posebno istaknula volontere Bornu i Zorana Vajdića koji su bili uključeni od samih početaka akcije te poslala pozdrave Annie Milivojević kao i predsjednici Volonterskog kluba Eugenijalac i dobitnici nagrade za najvolontera Ani Kizivat koja ne priznaje nerješive probleme, te je i tijekom ove akcije s osmjehom svladala svaki izazov.

– Zapravo, posebno ističemo sve učenike koji su sudjelovali u akciji kao svijetao primjer koji osvjetljava obraz – cijela se škola vama ponosi i zahvaljuje vam!, – zaključila je Toplak.
(mf/Izvor: OŠ E. Kumičića)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button