DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Uskrsno darivanje Lions cluba Slatina

Dvije zanimljive i što je još važnije itekako društveno vrijedne akcije odradile su posljednjih dana članice Lions cluba Slatina.

Tako je LC Slatina sudjelovao u akciji koju je organizirao Lions cluba Kontesa Nera iz Zagreba. Zagrebački klub zaprimio je vrijednu donaciju Studenca iz Lipika u vidu oveće količine sokova i vode s okusom, a dio te donacije preuzeo je slatinski klub kako bi ju isporučio projektom ciljanim skupinama. Tako su slatinske Lionsice jedan dio te donacije proslijedile Gradskom društvu Crvenog križa Slatina, a koji je donaciju namijenio obiteljima izbjeglim iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Članice slatinskog kluba također su posjetile i darivale 10 socijalno ugroženih obitelji, djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom s područja Slatine i okolnih općina. Uz donirane sokove i vodu, jednoj obitelji doniran je paket prehrambenih i higijenskih proizvoda, a svim obiteljima uručeni su prigodni paketi kozmetičkih proizvoda, slatkiša, igračaka, ali i odjeće donirane od strane jedne članice kluba. Naravno da su obitelji bile i više nego ugodno iznenađene darovima Lionsica, a iste su na njihove riječi hvale uzvratile iskrenim čestitkama za uskršnje blagdane.

Damir Jukić

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button