DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Uskrsno darivanje Lions cluba Slatina

Dvije zanimljive i što je još važnije itekako društveno vrijedne akcije odradile su posljednjih dana članice Lions cluba Slatina.

Tako je LC Slatina sudjelovao u akciji koju je organizirao Lions cluba Kontesa Nera iz Zagreba. Zagrebački klub zaprimio je vrijednu donaciju Studenca iz Lipika u vidu oveće količine sokova i vode s okusom, a dio te donacije preuzeo je slatinski klub kako bi ju isporučio projektom ciljanim skupinama. Tako su slatinske Lionsice jedan dio te donacije proslijedile Gradskom društvu Crvenog križa Slatina, a koji je donaciju namijenio obiteljima izbjeglim iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Članice slatinskog kluba također su posjetile i darivale 10 socijalno ugroženih obitelji, djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom s područja Slatine i okolnih općina. Uz donirane sokove i vodu, jednoj obitelji doniran je paket prehrambenih i higijenskih proizvoda, a svim obiteljima uručeni su prigodni paketi kozmetičkih proizvoda, slatkiša, igračaka, ali i odjeće donirane od strane jedne članice kluba. Naravno da su obitelji bile i više nego ugodno iznenađene darovima Lionsica, a iste su na njihove riječi hvale uzvratile iskrenim čestitkama za uskršnje blagdane.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot