DOGAĐANJANASLOVNICA

Uskršnja potraga za slatkišima izmamila brojne mališane u Park 136. slatinske brigade

Danas je u Parku 136. slatinske brigade održana uskršnja Potraga za jajima i slatkišima. Prvi puta organizator ovog događanja bilo je Društvo „Naša djeca“ Slatina.

Iako vremenska prognoza nije bila obećavajuća i kiša je prijetila pokvariti dojam, brojni mališani u pratnji svojih roditelja rastrčali su se parkom u potrazi za čokoladnim slatkišima, kojih je prema riječima predsjednice DND Slatina Snježane Pačarić, bilo više od 10 kilograma na raznim lokacijama po parku.

Ovom veselom događanju nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Slatine, Sanja Mrzljak Jovanić, župnici Dragan Hrgić i Vlado Škrinjarić, brojni gosti izvan Slatine, te predstavnici drugih udruga i institucija.

Gnijezda i jaja u Gradskom parku postavljali su vrijedni volonteri Društva „Naša djeca“ Slatina i predstavnici Dječjeg Gradskog vijeća Grada Slatine – Ivan, Lea, Donatella, Kristian, Hana i Lea.

Djecu, roditelje i sve okupljene posebno su iznenadili i obradovali Moto zečevi Moto kluba „Speed“ Slatina koji su svojim motorima glasno kao i uvijek najavili svoj dolazak i podijelili djeci čokoladna jaja i slatkiše te se fotografirali i zabavili s njima. (mk / Foto: Marijo Kokorić i R. Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button