NASLOVNICAOPĆINE

Uskoro završetak radova na izgradnji pješačke staze u Zvonimirovcu

Radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Zvonimirovac (općina Čađavica) u završnoj su fazi te se kraj očekuje slijedeći tjedan. 
 
Ugovor o izgradnju pješačke staze s izvođačem radova EXPERT-ING d.o.o. potpisan je 20. veljače ove godine i po istom je rok izvođenja bio pet mjeseci, tako da se na opće zadovoljstvo mještana Zvonimirovaca može zaključiti kako će radovi biti gotovi puno prije roka. 
 
Ukupna vrijednost projekta iznosi 82.226,56 € (projekt 3.250,00 €, izgradnja 77.664,06 €, nadzor 1.312,00 €), koji se sufinancira sredstvima Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine s odobrenim iznosom od 40.000,00 € , a ostali dio je osiguran u proračunu Općine Čađavica.
 
– Realizacijom ovog infrastrukturnog projekta, novu pješačku stazu dobili su stanovnici Zvonimirovca, točnije oni koji stanuju u Podravskoj ulici od kućnog broja 2 do kućnog broja 80, ali i svi ostali koji će se ubuduće sigurnije kretati naseljem – istaknuo je općinski načelnik Mirko Rončavić, koji je obišao redove.
mf (žp, adf: Foto: Općina Čađavica)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button