NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Uskoro počinje manifestacija Ljeto u kinu 2024.

POU Slatina s ponosom predstavlja Ljeto u kinu 2024.!

Program se svečano otvara 18. srpnja (četvrtak) u 21 sat sa slatinskim glazbenim sastavom Blue Moon koji će se predstaviti filmskom glazbom te sve posjetitelje uvesti u svijet filma. Prvi je na rasporedu film BACK TO BLACK (2024) koji prati život i glazbu Amy Winehouse kroz njezino putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena.

Tjedan iza otvorenja slijede tri radionice Društva “Naša djeca” Slatina koje će se održavati ispred kina svakog utorka u 20 sati tijekom održavanja manifestacije, a nakon njih slijedi program za one najmlađe. Počinje se s Garfieldom, a nakon toga slijede tri filma Kino mreže “Ljeto u mreži” – Mačke u muzeju, Tarzan i Moj prijatelj robot, ali i animirani filmovi Pustolovine Bubamare i Crnog mačka te Gru i malci: Neustrašivi špijuni.

Kao i svake godine, tu su i besplatni stand up nastupi Slatinčanima već dobro znanih komičara.

Kako bi se naši građani nasmijali do suza, pobrinuo se LAG Marinianis s dvije stand up predstave. Radi se o Janu Kerekešu i predstavi “Došao sam po vašu kći” te BIS Comedy Stand-Up Show: Marko Dejanović, Admir Šećkanović i Hrvoje Krmelić – rekla je Danijela Fabric Fabijanac, ravnateljica POU Slatina, koja je istaknula kako su u art dvorani organizirali kino-projekcije za djecu kako bi roditelji imali gdje ostaviti svoju djecu dok oni gledaju, primjerice, stand up nastup.

Za one najmlađe tu je i kazališna predstava Teatra To Go naziva “Kuhari” koja će se održati 7. kolovoza.

Slijedi nam još nekoliko odličnih filmskih naslova poput Izazova života, Kaskadera i Zločesti dečki. A dok se mi zabavljamo, naša kazališna pozornica dobiva neke nove daske koje život znače – rekla je ravnateljica Fabric Fabijanac.


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button