DOGAĐANJANASLOVNICA

Uskoro novih 420 metara nogostupa u Ulici Matije Gupca u Slatini

Gradonačelnik Ivan Roštaš i pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement danas su u maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine održali radni sastanak sa izvođačem radova a na temu uvođenja u posao na izgradnji nogostupa u Ulici Matije Gupca.

Radi se o dionici od Ulice Braće Radića do Ulice kralja Tomislava u duljini 420 metara i širini nogostupa od 1.60 metara. Na taj način će sa obadvije strane prometnice biti uređen nogostup čime će se pješacima, osobama sa invaliditetom kao i majkama sa kolicima olakšati pristup središtu grada.

Izvođač radova je Cestogradnja d.o.o. iz Slatine. Vrijednost ove investicije iznosi 293.790,40 kn sa uključenim PDV-om. Sastanku je prisustvovao i Željko Šaponja koji će vršiti nadzor na navedenom projektu. Planirano je da radovi budu gotovi u roku 45 dana.

Ovime se nastavlja kontinuirano ulaganje Grada Slatine u komunalnu infrastrukturu, a koje za cilj ima povećanje sigurnosti kako pješaka tako i ostalih sudionika u prometu. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button