DOGAĐANJANASLOVNICA

Uskoro kreće izgradnja dječjeg igrališta kod DV Zeko u Slatini, gradonačelnik Ostrošić potpisao ugovore s izvođačem radova i nadzorom

Danas (petak) je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine potpisan Ugovor o izvođenju radova na „Izgradnji dječjeg igrališta kod Dječjeg vrtića Zeko u Slatini“.

Tom su prigodom gradonačelnik Denis Ostrošić i direktorica tvrtke TH Gradnja d.o.o. iz Noskovačke Dubrave Tatjana Horvat potpisali Ugovor o izvođenju radova na „Izgradnji dječjeg igrališta kod Dječjeg vrtića Zeko u Slatini“.

Osim s izvođačem radova gradonačelnik Ostrošić potpisao je i Ugovor o obavljanju stručnog nadzora nad izgradnjom dječjeg igrališta s vlasnicom tvrtke MODELARCH d.o.o. iz Slatine Samantom Rešetar.

Potpisivanju ugovora nazočio je i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić sa suradnicima.

Riječ je o projektu kojim će se izgraditi novo dječje igralište kojim će se stvoriti uvjeti za igru i boravak djece jasličke dobi na otvorenom te će se na taj način zadovoljiti potrebe korisnika vrtića, kao i njihovih odgajatelja i roditelja te omogućiti još kvalitetniji boravak u Dječjem vrtiću Zeko.

– Ovo je nastavak ulaganja u poboljšanje materijalnih uvjeta za boravak djece u Dječjem vrtiću Zeko. Realizacijom ovog projekta uredit će se dio zelenih površina koje do sada nisu uređivane te će se našim najmlađima omogućiti slobodna i kreativna igra, a da pritom budu zadovoljeni svi sigurnosni uvjeti – rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 43.052,50 eura bez PDV-a, a projekt je sufinanciran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 21.247,45 eura. Projekt je pripremila Gradska razvojna agencija Slatine u suradnji s Gradom Slatinom.

Po potpisivanju ugovora predstavnici Grada, izvođača radova i nadzora obišli su lokaciju ulaganja.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

„Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade”

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button