DOGAĐANJANASLOVNICA

Uređuju se dječja igrališta u Slatini – igralište u Ulici Bartola Kašića dobilo nova igrala

Nakon što su krajem rujna djelatnici Slatina koma na dječjem igralištu u Ulici Bartola Kašića u Slatini ugradili panel ogradu uz rub igrališta prema cesti radi sigurnosti djece, te poravnali teren na dijelu igrališta, na istom su ovih dana postavljena nova igrala.

Igralište je tako uz malonogometni teren dobilo dvije njihalice na jednoj opruzi, jednu klatilicu na dvije opruge te multifunkcionalnu penjalicu s toboganom i dvije ljuljačke, rekao nam je direktor Slatina koma Sanjin Hmelik koji je u pratnji rukovoditeljice komunalnih djelatnosti Dubravke Repić poveo gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića sa suradnicima u obilazak novouređenog dječjeg igrališta.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo uređenjem ovog dječjeg igrališta koje će se nastaviti i iduće godine.
– Nastavljamo opremanje dječjih igrališta, te smo konačno i na ovom igralištu uspjeli složiti četiri nova igrala koja se jako lijepo uklapaju u ovaj prostor gdje smo nedavno postavili i dvije klupe. Iduće godine planiramo postaviti ogradu i u drugom dijelu igrališta prema privatnim parcelama kako bi se djeca mogla neometano i sigurno igrati. Na ovaj smo način cijelom kvartu osigurali mjesto za igru djece.
I roditelji zajedno sa svojom djecom mogu ovdje kvalitetno provoditi slobodno vrijeme u ovu ranu jesen i sve dok to budu dozvoljavali vremenski uvjeti, ali uz pridržavanje epidemioloških mjera, a vjerujem da će u proljeće sve ovo biti u punom pogonu, – rekao je gradonačelnik Ostrošić.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button