CORONAVIRUS INFONASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Upute vezane uz Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta u RH

Sukladno odluci Nacionalnog stožera o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravišta u RH, Grad Slatina i Stožer civilne zaštite Grada Slatine dodatno upućuje građane da se svi oni koji MORAJU putovati obrate sa zahtjevom svojim poslodavcima ukoliko je riječ o migracijama vezanim uz obavljanje posla, te gradskom Stožeru civilne zaštite za ostalo na info mail: stozer.cz@slatina.hr ili na broj telefona 033/492-214.

Zbog brojnih upita građana pojašnjavamo da se, prema točki 2e Odluke koja se nalazi u privitku ovoga teksta, zabrana ne odnosi na one koji zbog vitalnih obiteljskih razloga (poput pružanja skrbi djeci ili starijima) moraju migrirati.

Zahtjev treba sadržavati osobne podatke podnositelja te razlog potrebe izdavanja propusnice koju će im od 9 do 13 sati uručiti predstavnici Stožera civilne zaštite Grada Slatine koji se nalazi u zgradi Gradske uprave na Trgu sv. Josipa 10 u Slatini. (OBAVEZNO SA SOBOM PONIJETI OSOBNU ISKAZNICU)

VAŽNA NAPOMENA: Navedeni kontakt mail za izdavanje propusnica vrijedi samo za one građane s mjestom prebivališta u gradu Slatini te za točku Odluke 2e.
Svi ostali mogu se obratiti svojim poslodavcima, općinskim Stožerima civilne zaštite ili Stožeru civilne zaštite VPŽ na e-mail za informacije: stozer@vpz.hr

(slatina.hr)

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta

Obrazac propusnice za poslodavce

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button