Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAUncategorized

Upalio „Treći dejt“ Tina Sedlara

S obzirom na njegov već renomirani status vrhunskog stand up komičara, na jučerašnji „Treći dejt“ Tina Sedlara slilo se mnoštvo posjetitelja. Dokaz je to da je stand up sve prihvaćenija kategorija komedije, kako općenito gledajući tako i kod Slatinčana. Jučer navečer nije bilo dovoljno sjedećih mjesta pa čak i ako u njih uračunamo stepenice zgrade slatinskog POU-a, ispred koje se i ovoga ljeta održava „Kino pod zvijezdama“.

Tin Sedlar je punih 90 minuta nasmijavao prisutno mnoštvo, svojim vlastitim iskustvima sa suprotnim iliti ženskim spolom. Oni koji su Tina Sedlara već imali prilike gledati i slušati, otprilike su znali redoslijed jučerašnjeg Sedlarovog nastupa. S obzirom na to da je stand up poprilično fleksibilan i dozvoljava dosta spontanosti, bilo je i iznenađenja.   

Na kraju je među svojim dosjetkama, najavljujući sljedeću stand up točku, izveo tek njen djelić za koju nam je otkrio da će se u njoj lako prepoznati svi oni koji žele, ne žele ili su pak već postali roditelji.

Također, oni koji su to željeli, po završetku nastupa, imali su priliku popričati ili fotografirati se sa Sedlarom.

Iza Sedlarovog stand up-a, u okviru revije europskog filma, prikazana je akcijska komedija naziva Badman.

 „Kino pod zvijezdama“, ljetna je manifestacija slatinskog POU, koje je, za ovu godinu, u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom Grada Slatine, Hrvatskim audiovizualnim centrom, Kino mrežom, Krikom i Društvom naša djeca Slatina pripremilo i neke novitete.

Tako, Društvo naša djeca Slatina, prije kazališnih predstava, organizira kreativne radionice. Udruga mladih Krik iz Slatine priključila se s kratkim filmovima. Na repertoaru su i dalje neki od poznatih svjetskih kino hitova, a novost su ukrajinski filmovi koji će biti prikazivani kao dio tzv. ”Filmskog Boršča” Kino mreže. Tu su i brojni domaći filmski naslovi i to u okviru revije hrvatskog kratkog filma točnije Filma mladih.

U spomenutoj manifestaciji možemo uživati utorkom, srijedom i četvrtkom još tijekom ovog i sljedećeg tjedna.

Cjelokupni program “Kina pod zvijezdama” provjerite na web stranicama slatinskog POU-a,TZ Grada Slatine i Radio Slatine.

(tks/Foto:R.Turkalj,T.K.Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button