Home / NASLOVNICA / UOSI Slatina sudjelovala na hodočašću u Voćinu

UOSI Slatina sudjelovala na hodočašću u Voćinu

U organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Slatina, u petak 07. lipnja 2019. godine, članovi, korisnici i zaposlenici Udruge, kao i njihovi prijatelji i poznanici, uz brojne druge hodočasnike Požeške biskupije, prisustvovali su 6. Hodočašću osoba s invaliditetom, starijih, bolesnih i nemoćnih osoba Požeške biskupije u Voćin, na 16. godišnjicu kada je sv. Ivan Pavao II. okrunio lik Majke Božje Voćinske.

Središnji dio hodočašća bilo je misno slavlje koje je predvodio požeški biskup Antun Škvorčević. Voćinski župnik Ivan Ereiz uputio je zahvalu biskupu za skrb hodočasnika biskupije.Na završetku misnog slavlja biskup je zahvalio svima koji su pomogli osobama s invaliditetom, starijim, bolesnim i  nemoćnim osobama da prisustvuju hodočašću.

”Ohrabreni Božjim blagoslovom, nakon programa, hodočasnici su se sretni i zadovoljni vratili svojim domovima” – rekla nam je predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Diana Zelenka.

(dj/Foto: UOSI Slatina)

 

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org