DOGAĐANJANASLOVNICA

FOTOGALERIJA: Uoči blagdana Uskrsa središte Slatine urešeno prigodnim dekoracijama

Unatoč ovoj bremenitoj godini, kada je sve manje zanimljivih događanja zbog epidemioloških mjera, za vrijeme uskršnjih blagdana u našem gradu neće izostati blagdanski ugođaj, te će građani barem moći prošetati lijepo uređenim gradom.

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa središte Slatine urešeno je prigodnim dekoracijama, a za blagdansko uređenje bila je zadužena tvrtka Slatina kom koja se u suradnji s Gradom Slatinom pobrinula uljepšati grad i nekim novim uskršnjim dekoracijama.

Tako je uz brojne „zečiće“ i raznobojne uskršnje pisanice na zelenim površinama, u paviljonu u središnjem gradskom parku osvanuo veliki „zeko“ koji je zbog svojih brojnih lampica posebno atraktivan u večernjim satima gdje posebnu pozornost plijeni onih najmlađih, a jedna se mala vesela družina smjestila i na pozornicu ispred gradske fontane. 

U jednom kutu parka je malo selo s velikim zečevima od rolo bala slame koje je, između ostaloga, osmislila Lara Nenadović, djelatnica Slatina koma zadužena za uređenje javnih površina u gradu.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button