DOGAĐANJANASLOVNICA

UNIQA osiguranje – odobren projekt „Radost života“

Od ukupno 783 projekata, prijavljenih na „Radost života“ 2018. godine, žiri je odabrao 19 projekata koje će financijski podržati. Na natječaj su se mogli prijaviti vrtići, osnovne i srednje škole te neprofitne udruge i ustanove iz cijele Hrvatske.

Od 19 projekata, odabran je i projekt Osnovne škole Eugena Kumičića, koji je napisala i prijavila učiteljica engleskog jezika Silvija Mađarić. Naziv projekta je „Dnevni boravak u našoj školi.”

„Dugi niz godina borimo se s problemom provođenja kvalitetnog vremena učenika putnika u školi za vrijeme školskog dana dok ne pohađaju nastavu. Nedovoljan broj slobodnih učionica onemogućava učenicima putnicima, ali i ostaloj djeci koja ne pohađaju izborne predmete, adekvatan prostor za provođenje slobodnog vremena u školi. Stoga smo željeli našim učenicima opremiti prostor u obliku Dnevnog boravka u školi u kojemu će moći boraviti, osjećati se sigurno i kvalitetno provoditi svoje vrijeme, a u sklopu raznih aktivnosti kod učenika će se poticati kreativnost, razvijanje logike razmišljanja te socijalne vještine.
Projektom ćemo opremiti dnevni boravak vrećama za sjedenje, trosjedima, stolićima i brojnim društvenim igrama u iznosu od 16.000,00 kn.“- rekla je Silvija Mađarić.(sm)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button