DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

UDVDR RH donirala računala djeci hrvatskih dragovoljaca i veterana – jedno stiglo i u Slatinu

Prošloga je petka u restoranu Gastro Globus u Zagrebu Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske upriličila tradicionalni prijem na kojemu su svečano uručena računala djeci hrvatskih dragovoljaca i veterana.

Svečanost je to koju središnjica ove udruge redovito organizira svake godine i jedna je u nizu humanitarnih akcija kojima zajedno sa svojim brojnim podružnicama i ograncima želi poboljšati kvalitetu života, kako članova udruge, tako i članova njihovih obitelji.

Svečanosti su s područja Virovitičko-podravske županije nazočili predsjednik Podružnice UDVDR VPŽ Vlado Paurić i predsjednik UDVDR Ogranak Slatina Ozren Rastija, a računala su dobili Tin Tušek ispred slatinskog Ogranka i Ivan Bozoki ispred Ogranka Voćin.

– Izuzetno nam je zadovoljstvo sudjelovati u ovakvim akcijama kojima je bit humanitarni rad jer se ovdje radi o obiteljima s više djece, a kod našeg Tušeka ih je osmero u obitelji, – istaknuo je predsjednik slatinskog ogranka UDVDR-a Ozren Rastija te dodao kako je u Zagrebu ujedno održan sastanak na kojemu su dogovoreni bitni projekti za udrugu.

– Drago mi je što naš Ogranak ima punu podršku generala Barića, tako da ćemo dogovorene projekte odraditi u suradnji s našom središnjicom. Između ostaloga planiramo organizirati tečaj engleskog jezika i tečaj informatike za članove udruge i članove njihovih obitelji, – pojasnio je Rastija te iskoristio prigodu pozvati sve dragovoljce i veterane da im se jave ukoliko žele sudjelovati u Regati rijekom Dravom od Sopja do Vukovara, a koju Udruga organizira prvi vikend u mjesecu srpnju ove godine.
(Mihaela Feldi/Foto: UDVDR Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button