DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

UDVDR predvođen Čavarom i Vicićem ispratio Kumove

Nakon jučerašnjeg uragana danas je na tribinama dvorane očekivano vladala lagana bonaca, ali ne i na terenu jer su se tamo dijelile posljednje ulaznice za polufinale turnira veteranske i seniorske konkurencije.

Dudovo bure trebalo je pobjedu od barem dva gola razlike kontra Marsa što nije nimalo lak zadatak.  Zahvaljujući visokom stupnju mobiliziranosti i prilično čvrstoj igri s dva gola raspoloženog Lukića čak su zamalo i uspjeli u toj ”nemogućoj misiji” da tko zna po koji put u svoj poznati pobjednički mod nije prebacio Dragan Ostojić izvukavši svoju momčad iz prilično nezgodne situacije prijetnje prvog poraza na turniru koji je mogao biti čak i eliminirajući.

Nogometnim rječnikom utakmica Bolera i Stanja šoka bila je jedna od ”ružnijih” na turniru prvenstveno poradi nervoze na terenu što ga je sa sobom donio imperativ polufinala. Iako je Bolero imao nešto više loptu u svojim nogama bio je to samo lažni privid jer od početka igru su sjajno kontrolirali članovi Stanja šoka nižući prigodu za prigodom. Bolero je prvi šokirao Birčić preciznim udarcem izvana, a tek jednom je vratar Lukac morao po loptu u mrežu nakon što je prošla jedna solo akcija Vurdelje. I nakon tog izjednačenja Stanje šoka je i dalje bilo puno konkretnija i opasnija ekipa, tresla se greda Bolera čak četiri puta no tek kada je glavom u 22.minuti Marković prebacio vratara Hankića Stanje šoka je konačno moglo odahnuti razbivši tim pogotkom taj veliki peh koji ih je pratio do tog trenutka. Krenuo je tada Bolero s teškom vanjskom artiljerijom po povratak no nije ga dočekao jer je na visini zadatka ponovno bio razbranjeni Lukac. Stanje šoka definitivno ima Bolerov broj jer bila je to druga čista pobjeda nad istim protivnikom koju su zaključili pogocima u finišu Janečić i još jednom Marković.

Kumovi su ponovno odigrali odličnu utakmicu no da bi se iskovalo pobjedu protiv za sada savršenih članova UDVDR-a potrebno je svih 30 minuta biti na vrhunskoj razini. Kumovima je to uspjelo dvije trećine susreta što još nikom nije pošlo za nogom, a onda su Vicić, Tomić, Vincetić, Ćosić, i po prvi puta ove godine na slatinskom turniru Dražen Čavar za koga se uvijek isplati kupiti ulaznicu, ubacili u petu i u trenu riješili ono što se od njih i očekivalo.

U posljednjoj utakmici večeri vidjeli smo dva vidno iscrpljena no i dalje opasna tehnički visoko potkovana sastava, Apokalipsu i favoriziranu Letnicu. Apokalipsa je u ovaj susret ušla na sve ili ništa. Odličnom igrom uspjela je bez većih problema parirati sjajnoj malonogometnoj družini iz Petrinje. Još kad je na isteku prvog dijela za prednost Apokalipse pogodio Lončarek, a Bunjevac na početku drugog dijela počeo skidati sve i svašta, miris velikog iznenađenja polako se počeo širiti dvoranom. Tako su Petrinjci na teži način uvidjeli da je vrag odnio šalu i zatim krenuli u konačni obračun u kojem su oni bili ti koji su potegli duboku u svoju rezervu za razliku od Apokalipse koja je pakleno gradeći pobjedu u toj jurnjavi iscrpila sve svoje resurse. Prvenstveno fizičke, što i  je presudilo preokretu i velikoj pobjedi Letnice, a zatim i na veliku žalost svih u dvorani i psihičke. Nakon Gršićevog gola u 27.minuti za 3:1 uslijedila je verbalna paljba po sucu, radili su kartoni svih boja, a zatim je Apokalipsa samoinicijativno napustila teren uz još jedan incident kojem definitivno nije mjesto na sportskom borilištu.  Uglavnom bila je to snažna pljuska svima onima kojima je ovaj turnir u srcu. Ne ponovilo se.

U-10:

NK Slatina 2 – NK Slatina 8 3:0

U-12:

NK Slatina 1 Slatina beton – NK Slatina 2 4:1

U-14:

NK Slatina 1 OPG Kokorić Mario – NK Slavonija Sladojevci 2 4:0

U-16:

NK Virovitica – Bosanska Barcelona Sladojevci 3:1

Auto Igor i Denis – Amigosi 0:3 (bb)

Veterani (pobjedničke skupine):

Mars napada – Dudovo bure 4:2 (Ostojić 3/Lukić 2)

Stanje šoka – CB Bolero 4:1 (Birčić, Marković 2, Janečić/Vurdelja)

Seniori (pobjedničke skupine):

Vt Kumovi – UDVDR RH klub Viljevo i prijatelji  1:4 (Horaček/Vicić 2, Čavar, Vincetić)

MNK Apokalipsa – Nikolić tours Letnica 1:3 – prekid 28.min  (Lončarek/Matković, Korečić, Gršić)

 

U petak 10.siječnja igrat će se polufinala veteranske i seniorske konkurencije. Evo parova i satnice:

Veterani:

18:40  Baksuzi GM Višnja – Autoservis Ino

19:20  Mars napada  – Stanje šoka

Seniori

20:00 Nikolić tours Letnica  – Awimbawe CB Ar

20:40 UDVDR RH klub Viljevo i prijatelji – CB Willy Ćeralije

dj

Foto: Damir Jukić


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button