Home / NAJAVE DOGAĐANJA / UDVDR Ogranak Slatina 15. rujna organizira tradicionalnu Slatinsku fišijadu

UDVDR Ogranak Slatina 15. rujna organizira tradicionalnu Slatinsku fišijadu

Ove nedjelje stiže još jedan veliki događaj kojim se obilježava Dan grada Slatine. Osmu godinu za redom Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina na čelu s predsjednikom Ivanom Selenićem priprema tradicionalnu Slatinsku fišijadu.

Ovo kulinarsko natjecanje Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina organizira povodom obljetnice oslobođenja slatinske vojarne i karaula Kapinci i Noskovci.

Samo natjecanje, na koje se može prijaviti svaki ljubitelj kulinarskih vještina, održat će se u nedjelju 15. rujna u Parku 136. slatinske brigade, a počet će u 8:30 sati.

Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane majstore kotlića da se obavezno prijave za natjecanje na broj telefona 091 510 38 00 i to do petka 13. rujna, kako bi mogli osigurati dovoljnu količinu očišćene ribe.

Osim natjecanja u kuhanju fiša Fišijada je ove godine dobila i dodatan program u vidu natjecanja u potezanju konopa.
Ekipu u potezanju konopa činit će 5 natjecatelja i voditelj, a sam natjecateljski dio potrajat će do 12 sati nakon čega će uslijediti proglašenje najboljih ekipa, ali i zajednički ručak na kojem će svim posjetiteljima biti serviran besplatni fiš kojeg će za vrijeme natjecanja spravljati sami članovi Udruge.(dj,mf)

x

Check Also

U SLATINSKOJ ŽUPI SV. JOSIPA – Sakrament svete potvrde primilo je 48 mladih

Na posebno svečanom misnom slavlju, održanom ispred župne crkve sv. Josipa u Parku 136. slatinske ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org