DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruzi Vretenac Slatina svečano uručen Ugovor o pružanju socijalnih usluga

Jučer, 9. listopada potpredsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina, Jelica Hržina sudjelovala je na svečanom uručivanju Ugovora o pružanju socijalnih usluga za 10 korisnika poludnevnog boravka.
Svečanost je održana u Hotelu International u Zagrebu, a ugovore je predstavnicima udruga uručio ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Ovaj projekt predstavlja značajan korak prema stabilnosti i sigurnosti za slatinsku udrugu Vretenac kojim se korisnicima osigurava kontinuirana podrška poludnevnog boravka. Istim se omogućava kontinuirano pružanje ove važne usluge, eliminirajući potrebu za sudjelovanjem u natječajima.

– Potpisivanje ovog važnog ugovora od velike je važnosti, kako za udrugu, tako i za naše korisnike, koji će se osjećati još sigurnije u svojoj Udruzi.

Zahvaljujemo se Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te ministru Marinu Piletiću na ovom velikom koraku prema naprijed za našu Udrugu, a posebice naše korisnike, – rekla nam je potpredsjednica UOSIT Vretenac Slatina Jelica Hržina.

(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button