Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruženje obrtnika Slatina podijelilo zahvalnice obrtnicima za 10, 20 i 30 godina obrtništva

Kao i svake godine do sada i ove je godine Udruženje obrtnika Slatina organiziralo svečanu podjelu zahvalnica obrtnicima koji su svojim nesebičnim radom, promicanjem obrtništva, te upornošću opstali i održali svoj obrt na zadovoljstvo svih.

Ovogodišnja podjela održana je jučer, 5. studenog u Restoranu Raj u Medincima, a zahvalnice obrtnicima za 10, 20 i 30 godina obrtništva podijelili su zamjenik predsjednika Udruženja obrtnika Slatina Ivo Bilić i tajnica Udruženja obrtnika Slatina Snježana Graovac.

Ove su godine nagrađeni:

ZA 30 GODINA

 1. Marica Šomođi; Cvjećarski obrt Maja osnovan je  1991.g. U prigodi obilježavanja 30 obljetnice rada Zahvalnicu za izniman doprinos u promociji obrtništva dobiva Marica Šomođi vlasnik obrta.
  Cvjećarski obrt Maja bavi se trgovinom cvijeća, sadnica, sjemenja, prodajom dječje odjeće, obuće i opreme za bebe….
 1. Ljiljana Jajić; Ljiljana Jajić vlasnik je trgovačkog obrta Medinci koji je osnovan 1991. godine te se bavi prodajom razne trgovačke robe.

ZA 20 GODINA

 1. Danijel Menčik, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Menčik otvorio je obrt Remont-servis, Sladojevci 2000.g., obrt se bavi održavanjem i popravkom vozila.
 2. Davor Nemet, vlasnik urarskog obrta ”Jojo”, uspješno posluje od 2000.g. obrt se bavi popravkom i prodajom satova kako ručnih tako i budilica a i starinskih visećih satova
 3. Frano Nerovčić , za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu. Gospodin Nerovčić otvorio je pokretni obrt 2000.g „Korićani“ koji se bavi trgovinom na štandovima i tržnicama.
 4. Marija Babić, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu. Gospođa Babić otvorila je obrt 2000.g. Uspješno vodi ugostiteljski obrt Caffe-bar Zeus.
 5. Mladen Brajković, vlasnik je prijevozničkog obrta „Bu-trans“ koji vrši prijevoz roba i usluga. Obrt posluje od 2000.g.
 6. Valentina Mikolić, za dugogodišnji rad i doprinos obrtništvu. Vlasnica je frizerskog salona „Tina“ od 2000. g. i bavi se uljepšavanjem i uređivanjem kose.
 7. Anton Kireta, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Kireta otvorio je obrt 2001.g. Obrt se bavi završnim radovima u graditeljstvu, te postavljanjem zidnih i podnih obloga.
 8. Dario Šimara, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Šimara otvorio je obrt 2001.g. Obrt za prijevoz „Dario“ bavi se cestovnim prijevozom.
 9. Krešimir Suton, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Suton obrt je otvorio 2001.g. Klesarski obrt ”Plehan” bavi se proizvodnom proizvoda od betona, cementa i gipsa.
 10. Mihael Dlab, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Dlab obrt je otvorio 20011.g. Obrt ”D&D Elmont” bavi se elektroinstalacijskim radovima i rasvjetom.
 11. Nikola Filić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Filić obrt je otvorio 2001.g. Obrt ”Nikola” bavi se trgovinom robe na tržnicama i štandovima.
 12. Zlato Uglješić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Uglješić obrt je otvorio 2001.g. Obrt ”Zlato” bavi se uzgojem muznih krava, trgovinom i poljoprivredom.
 13. Zvjezdana Tovernić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Obrt za posredovanje sa nekretninama ”Piccolo” otvorila je 2001.g.

ZA 10 GODINA

 1. Danijela Horvat, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Horvat otvorila je obrt 2011. g. Uspješno vodi Modni salon ”Modelle”, koja se bavi popravkom i proizvodnjom odjeće.
 2. Filip Brajković, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Brajković otvorio je prijevoznički obrt „FB-TRANSPORT“ 2011.g. Obrt se bavi cestovnim prijevozom robe.
 3. Josipa Cvetić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Cvetić otvorila je cvjećarski obrt „Cvijetić“ 2011.g.
 4. Milan Hodak, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Hodak otvorio je obrt „Vikont-interijeri“ 2011.g. koji se bavi proizvodnjom stolarije, vrata, prozora, stubišta.
 5. Pavle Jaković, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Vlasnik je obrta bistro ”Pajo” od 2011.g. Obrt se bavi proizvodnjom i prodajom brze hrane.
 6. Renata Vukalović, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođa Vukalović otvorila je knjigovodstveno-računovodstveni obrt 2011.g.
 7. Tomislav Vukelić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Vukelić otvorio je obrt 2011. g. Seoski turizam ”Slavonija” bavi se ugostiteljstvom i turizmom.
 8. Vilson Ggić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Gegić otvorio je obrt 2011. g. Uspješno vodi Caffe bar ”Willy” u Ćeralijama.
 9. Vlado Kontić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Kontić otvorio je obrt 2011. g. Uspješno vodi Restoran ”Stari podrum” koji se bavi ugostiteljstvom.
 10. Zdenko Prpić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Prpić otvorio je obrt 2011. g. Uspješno vodi autolimarski servis ”Prpić” koji se bavi održavanjem i popravak karoserija.
 11. Zvonko Javorović, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Javorović otvorio je obrt 2011. g. Uspješno vodi obrt ”Medena kočija” za proizvodnju i preradu.
 12. Branko Karamarković, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Karamarković otvorio je obrt 2010. g. Uspješno vodi farmu ”Karamarković” za uzgoj muznih krava.
 13. Dušan Uvalić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Uvalić otvorio je prijevoznički obrt „Dux-Com“ 2010.g. Obrt se bavi cestovnim prijevozom robe.
 14. Ivica Mađarević, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Mađarević otvorio je obrt 2010. godine. Uspješno vodi obrt ”Mađarević” u Čađavici koji se bavi poljoprivredom.
 15. Maja Lazić, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospođica Lazić otvorila je obrt 2010. g. Uspješno vodi ”Organica-vita” obrt za proizvodnju prehrambenih pripravaka i dijetetske hrane.
 16. Nenad Bračun, za dugogodišnji rad te doprinos u razvoju obrtništva. Gospodin Bračun otvorio je obrt 2010. g. Uspješno vodi proizvodnju betonske smjese ”Bračun”.

U MIROVINI

Zahvalnicu za uspješnu suradnju, potporu i promidžbu obrtništva, Udruženje obrtnika Slatina dodjeljuje Ivanki Radošević i Martinu Rukavini.
(mf/Izvor: Udruženje obrtnika Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button