DOGAĐANJANASLOVNICA

Udruženje obrtnika Slatina najavilo 5. slatinski obrtnički sajam

Danas su Gradsku upravu posjetili predstavnici Udruženja obrtnika Slatina, predsjednik Zlatko Šomođi, dopredsjednik Zoran Horić, tajnica Sanja Grabovac i predsjednica Ceha proizvodnog obrta Sandra Jadek.
Tom su prigodom u maloj vijećnici gdje su ih uz gradonačelnika Denisa Ostrošića dočekali privremeni pročelnici, Stručne službe Grada Slatine Krunoslav Šarabok i Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić, te stručni suradnik za projekte Branimir Kalanj, najavili 5. slatinski obrtnički sajam.
Kako je dogovoreno Sajam će se uz potporu Grada Slatine održati 10. lipnja u Parku 136. slatinske brigade, a u okviru cjelodnevnog programa očekuje se prezentacija 100-tinjak izlagača.  Ove godine uz obrtnike na sajmu će nastupiti i drugi gospodarski subjekti iz naše i susjednih županija.

Obrtnici su ukratko prezentirali i Projekt „Slatina 300“, a  na tom tragu dogovorena je buduća suradnja jer Grad Slatina već ima u izradi Program poticanja malog i srednjeg poduzetništva.(mf/Foto:Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button