DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga Vretenac online kvizovima priključila se manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Cilj ove manifestacije upoznati je građane s društveno korisnim programima i projektima, a već treću godinu svoj rad predstavlja i Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2020. održala se u online formatu od 24. do 26. rujna 2020., a u tri dana održavanja Udruga Vretenac kroz tri online kviza na svom FB profilu prestavila je svoj rad, projekte, te još jednom kroz igru upoznala širu lokalnu zajednicu s leksikonom „Sve boje Vretenaca“. Kroz trideset pitanja i zanimljivosti o Udruzi Vretenac, šira lokalna zajednica upoznata je i s obilježavanjem međunarodnih i nacionalnih dana posvećenih osobama s invaliditetom kao i Facebook kampanjama koje je Udruga Vretenac provela.

Kviz je odigralo dvjestotinjak FB prijatelja Udruge Vretenaca, a u nagradnu igru uključilo se četrdesetak, te su tri sretne dobitnice nagrađene „Vretenac paketima“.

Dane otvorenih vrata udruga 2020. Udruga Vretenac obilježila je u sklopu aktivnosti projekta „Vretenci upoznaju grad, grad upoznaje Vretence“ koji financijski podržava Grad Slatina.
(mf/Izvor: Udruga Vretenac Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button