DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga Vretenac obilježila DANE OTVORENIH VRATA 2023.

Dani otvorenih vrata udruga ove se godine održavaju od 1. do 3. lipnja s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Slatinska Udruga Vretenac se i ove godine odazvala ovoj manifestaciji i predstavila razne aktivnosti i usluge koje pruža.

– Svi zainteresirani posjetitelji su imali priliku upoznati se s našim radom i saznati više o našoj misiji. Također, bili smo počašćeni posjetom Udruge “Budi mi prijatelj” iz Virovitice, koja je imala priliku upoznati naše korisnike, volontere i roditelje te se detaljnije informirati o našem radu.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su posjetili našu udrugu tijekom ove manifestacije. Već nekoliko godina sudjelujemo u Danima otvorenih vrata udruga s ciljem promicanja inkluzije i povećanja vidljivosti djelovanja udruga. Ova manifestacija nam omogućuje da javnosti pokažemo važnost našeg rada i doprinosa lokalnoj zajednici.

Udruga Vretenac se ponosi svojim angažmanom u podršci i radu s našim korisnicima, te ćemo se nastaviti zalagati za inkluziju i osiguravanje kvalitetnih usluga za sve članove zajednice, – rekla je predsjednica UOSIT Vretenac Slatina Patricija Karaman te dodala kako svi zainteresirani za više informacija o njihovim aktivnostima i načinima sudjelovanja, mogu potražiti  na službenoj web stranici Udruge ili ih osobno posjetiti na adresi Šetalište Julija Burgera 8, Slatina.
(mf/Izvor: UOSIT Vreteanac Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button