DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga umirovljenika Slatina prigodnim darivanjem svojih članica obilježila „Dan žena“

Udruga umirovljenika Slatina među svojim brojnim društvenim aktivnostima već niz godina s posebnom pažnjom obilježava Dan žena.
Umjesto tradicionalnog plesa koji se nije mogao održati zbog pridržavanja propisanih mjera vezanih uz Covid-19, predsjednik Vladimir Domić uz pomoć svojih kolega, inače vrlo aktivnih članova Udruge pripremio je danas mali proljetni piknik na koji su bile pozvane sve članice Udruge. 

Tako je na prostoru ispred Udruge u Kolodvorskoj ulici 18 u Slatini upriličena proslava na kojoj je predsjednik Udruge Vladimir Domić svim ženama čestitao njihov dan te im zaželio obilje zdravlja i još puno zajedničkih druženja. Prigodne cvjetne darove slatinskim je umirovljenicama uručio uz pomoć gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića kojemu se zahvalio na izuzetnoj potpiri i suradnji s Gradom Slatinom.

– Pred nama je nadam se bolja i uspješnija godina nego što je to bila protekla, osobito što se tiče zajedničkih projekata. Svi oni projekti vezani uz uređenje prostora Udruge i osiguravanja što boljih uvjeta za vaš daljnji rad vjerujem da će biti realizirani kroz napore Grada Slatine i svih vaših sponzora, ali i u suradnji s Turskom agencijom za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA s kojom smo u konstantnoj komunikaciji. U skladu s vašim potrebama, ali i brojnim aktivnostima kojima dokazujete koliko ste vrijedni siguran sam da ćemo uspjeti u ovoj godini uvesti centralno grijanje, zamijeniti ostalu potrebnu stolariju te osigurati opremu za provedbu informatičkih i radionica ručnog rada i tjelovježbe, – rekao je gradonačelnik čestitajući Dan žena ne samo umirovljenicama već i svim ostalim ženama grada Slatine i prigradskih naselja.

Član literarno-dramske sekcije slatinske Udruge umirovljenika Borislav Radanović u ovoj je prigodi pročitao svoju pjesmu imena „Svim ženama svijeta“ nakon čega je svečanost nastavljena uz prigodno druženje i zakusku. (mf/Foto: Mihaela Feldi)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button