DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

Udruga umirovljenika Slatina obilježila uspješnu godinu na redovnoj godišnjoj izvještajnoj Skupštini

Redovna godišnja izvještajna Skupština Udruge umirovljenika Slatina održana je danas (četvrtak) u restoranu Business club.

Nakon intonacije himne Republike Hrvatske i odavanja počasti minutom šutnje svim preminulim članovima udruge, predsjednik Vladimir Domić otvorio je Skupštinu te je pozdravio sve prisutne članove i goste. Slatinsku udrugu umirovljenika došli su podržati predstavnici umirovljeničkih udruga Orahovice, Čačinaca, Voćina, Milanovca, Pitomače, Virovitice (“Matija Gubec”), Golog Brda te predstavnice Dijabetičke udruge grada Slatine.

Potom je predsjednik Domić iznio je izvješće o radu za 2022. godinu te ukratko rezimirao što je sve udruga ostvarila u proteklih godinu dana. Nakon što su mjere protiv koronavirusa popustile, udruga je nastavila svoj rad “punom parom” pa su tako organizirani brojni izleti, druženja i zabave. Istaknuo je obilježavanje Međunarodnog dana žena, redovite odlaske na kupanje u toplice u Barč, obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba u listopadu, odlazak na sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, izlete na agroturizam “Na malenom brijegu”, putovanja u svetišta Aljmaš i Mariju Bistricu, posjet Zlatnom Lugu u Požegi te organiziranje Sportskih susreta grada Slatine.

– Zahvaljujemo se Gradu Slatini i gradonačelniku Denisu Ostrošiću na dobroj suradnji i razumijevanju koje imaju za stariju populaciju našega grada. Zahvaljujemo se i Dijabetičkoj udruzi grada Slatine s kojom već neko vrijeme odlično surađujemo, a s kojom odnedavno dijelimo i prostorije. Posebno hvala i našim članovima za koje sve ovo i radimo – rekao je predsjednik Domić.

Financijsko izvješće za 2022. godinu, kao i financijski plan za 2023. godinu podnijela je blagajnica Nada Nikšić. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Plan rada za 2023. godinu uključuje sve redovite aktivnosti koje udruga obavlja, kao što su odlazak na izlete i kupanja, održavanje zabava i druženja, održavanje sjednica i skupština, organiziranje tribina i radionica te nastavak dobre suradnje s gradom Slatinom i Virovitičko-podravskom županijom.

Zatim je predsjednik zatvorio skupštinu zahvalivši se svima na dolasku te je druženje nastavljeno uz prigodni domjenak te uz ples pod vodstvom Pere Berkeca na klavijaturama.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button