DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga umirovljenika Slatina obilježila Dan žena prigodnim darivanjem svojih članica koje je obišao i slatinski gradonačelnik

Udruga umirovljenika Slatina među svojim brojnim društvenim aktivnostima već niz godina s posebnom pažnjom obilježava i Međunarodni dan žena.

Iako je i ove godine izostao njihov tradicionalni ples kojim su navikli obilježavati slične događaje, blagim popuštanjem Covid mjera, u prostorijama udruge ipak se okupio popriličan broj slatinskih umirovljenika gdje je damama ovom prigodom ukazana posebna pažnja.

Tradicija na ovaj dan postalo je i gostovanje slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića koji je ovoga puta slatinskim umirovljenicama čestitao Dan žena u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića.
Nakon riječi dobrodošlice predsjednika Udruge Vladimira Domića koji je tom prigodom također svojim članicama kao i svim ženama čestitao njihov dan te im zaželio obilje zdravlja i još puno zajedničkih druženja svi zajedno su nazočnim damama podijelili prigodne cvjetne darove.

Ujedno je, na tragu izuzetne suradnje sa Zavodom za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, pozvao članove da se prijave za ponovno cijepljenje kako bi se i nadalje održala sigurnost i zaštita od koronavirusa budući da se radi o starijoj populaciji koja spada u kritičnu skupinu.

Ni ovaj susret nije prošao bez zahvale Gradu Slatini i gradonačelniku Ostrošiću koji su se, kako je istaknuo predsjednik Domić, ponovno iskazali i pomogli  slatinskim umirovljenicima pri uređenju ostave u dvorišnom prostoru zgrade umirovljenika na kojoj je između ostaloga zamijenjeno dotrajalo krovište, a dolaskom ljepšeg vremena radovi na kompletnom uređenju će se nastaviti.

– Vjerujem da će se situacija uskoro potpuno smiriti te ćemo moći nastaviti s održavanjem naših redovnih aktivnosti koje su već započele odlaskom na kupanje i planiranjem izleta, – zaključio je Domić.

– Meni je zadovoljstvo svake godine biti s vama jer ne možemo vam dovoljno zahvaliti za sve ono što činite. Definitivno u životu svakog muškarca nekoliko žena odigra vrlo bitnu ulogu, od majke, bake i prijateljica do supruge i zato je bitno svaki dan tim dragim ženama poklanjati pažnju, a ne samo ovaj jedan, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić te slatinskim umirovljenicima u nadi daljnje uspješne suradnje još jednom zaželio obilje zdravlja i pozitivne energije.
To je isto učinio jutros u Gradskoj upravi gdje je prigodno čestitao Dan žena i svim djelatnicama, a čestitke je uputio i svim ostalim ženama grada Slatine i prigradskih naselja.

Svečanost je u Udruzi umirovljenika Slatina nastavljena uz prigodno druženje.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button