NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Udruga umirovljenika Slatina najavila izbornu skupštinu u petak, 23. travnja 2021.g.

S obzirom na trenutnu nepovoljnu situaciju zbog pandemije koronavirusa, Udruga umirovljenika Slatina ove godine na žalost nije u mogućnosti svečano održati izbornu skupštinu na kojoj bi se ujedno obilježila i 75. obljetnica osnutka Udruge.

No izborna skupština će biti održana u petak, 23. travnja u vremenu od 8 do 15 sati u prostoru Udruge umirovljenika na adresi Kolodvorska 18 pojedinačnim dolaskom članova koji će se također po pojedinim točkama dnevnog reda moći izjasniti i u elektronskom obliku putem službene Facebook stranice Udruge umirovljenika Slatina, kao i telefonskim putem za sve one koji neće biti u mogućnosti doći osobno.

Kada se steknu povoljniji epidemiološki uvjeti Udruga umirovljenika Slatina svakako će obilježiti 75. obljetnicu osnutka svoje udruge, te podjelom prigodnih zahvalnica izraziti zahvalu pojedinim članovima i prijateljskim organizacijama na potpori radu Udruge.

Detaljnije informacije vezane za najavljenu izbornu skupštinu svi zainteresirani mogu pogledati na Facebook stranici Udruge i oglasnoj ploči koja se nalazi na zgradi slatinske Udruge umirovljenika, te dobiti putem telefona na brojeve: 033/551-483, 098/516-713, 091/178-3179 ili 097/632-8282.
(mf/Izvor: Udruga umirovljenika Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button