DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga umirovljenika Slatina konstantno radi čak i u doba pandemije:

Intenzivno se uređuju prostorije Udruge

Uz brojne napore zbog novonastale situacije vezane uz pandemiju koronavirusom koja se pokazala izrazito opasnom za umirovljeničku populaciju, slatinski su umirovljenici, uz restrikcije i pridržavanje propisanih mjera, uspješno završili projekt “Zlatne sedamdesete”.
No to nije kraj jer su upravo krenuli s provedbom svojevrsnog nastavka spomenutog projekta koji financira Ministarstvo rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike u iznosu od 72.000 kuna.

Aktivnosti projekta će uključivati sportsko-rekreativne, kulturne, zabavne te promotivne aktivnosti. Neke od navedenih planiranih aktivnosti morat će se prilagoditi nastaloj situaciji kako se ne bi ugrozilo zdravlje članova, te će se osmisliti alternative načinu provedbe. Projekt će i dalje voditi Nikolina Mažar, mlada visokoobrazovana osoba s iskustvom u vođenju projekata.

Udruga također kontinuirano radi na uređenju prostora dnevnog boravka u Kolodvorskoj ulici kako bi ga učinili ugodnijim i prikladnijim za boravak svojih članova.

S obzirom na to kako je postojeća stolarija na zgradi bila u lošemu stanju i prilično dotrajala, Udruga je ovih dana zamijenila dva prozora novima, uz financijsku pomoć Grada Slatine u iznosu od 5.000 kn, te sponzorstvo slatinskog obrta PVC stolarija Marjanović koji je donirao rolete.

U prethodnih nekoliko mjeseci, Udruga je u svojim prostorijama zamijenila rasvjetu koju je sponzorirala tvrtka D&D Elmont Rasvjeta. Isto tako, uz pomoć sponzorstva tvrtke Građenje Marković postavljene su OSB ploče na jedan dio poda dnevnog boravka kako bi se i on mogao koristiti kao nadopuna prostora za održavanje aktivnosti tjelovježbe.

U ime Udruge umirovljenika Slatina i svih njezinih članova, predsjednik iste Vladimir Domić, ovom se prigodom zahvalio svim sponzorima kao i aktivnim članovima koji kontinuirano podupiru njihov rad i pomažu učiniti prostore Udruge ugodnim za boravak njezinim članovima.
(mf/Izvor: Udruga umirovljenika Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button