DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade ”Tigrovi” VPŽ održala redovnu izvještajnu skupštinu

Danas je u 10 sati svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održala Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade ”Tigrovi” Virovitičko-podravske županije.

Skupštinu, koja je održana u Mjesnom domu u Donjim Meljanima, otvorio je predsjednik udruge Milan Rupčić pozdravivši sve nazočne članove i goste. Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima, uslijedio je izbor radnih tijela skupštine.

U Radno predsjedništvo su izabrani, za voditelja Ivan Selenić, članove Davor Dunković i Željko Majetić, za zapisničara Petar Uher, ovrhovoditelji zapisnika su bili Martin Bišćan i Ivica Gardilo, a Verifikacijsku komisiju su činili Ivan Dorić, Vlado Uher i Josip Jelenčić.

Predsjednik udruge Milan Rupčić podnio je izvješće o radu udruge u 2021. godini, a financijsko izvješće za isto razdoblje podnio je Zoran Tkalec. Izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu je iznio Josip Jelenčić. Plan rada za 2022. godinu je podnio Petar Uher, a financijski plan Zoran Tkalec. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Uslijedile su pozdravne riječi gostiju, a nazočnima su se obratili predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš, te predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić. Oba govornika su pohvalila dosadašnji rad udruge, te su naglasili kako će njihovu potporu u svom radu Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade ”Tigrovi” Virovitičko-podravske županije imati i ubuduće.
mf (D. Fišli; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button