NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Udruga Putokaz Slatina poziva na druženje 15. lipnja u sklopu projekta „Malim koracima do velikih uspjeha“

Udruga za promicanje kvalitete življenja Putokaz iz Slatine u suradnji s Udrugom za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM Slatina i Udrugom Društvo „Naša djeca“ Slatina, organizira prvu od aktivnosti u sklopu projekta „Malim koracima do velikih uspjeha“ koji je financiran sredstvima Grada Slatine.

Upoznavanje s projektom i aktivnostima Udruge Putokaz održat će se u subotu, 15. lipnja 2024. godine u paviljonu parka EPIcentra Sequia Slatina, a u slučaju lošeg vremena u prostorijama Društva „Naša djeca“ Slatina s početkom u 09:30 sati.

U drugom dijelu, od 10:00 sati održat će se sat joge smijeha pod vodstvom certificirane trenerice joge Svjetlane Dupan kako bi sudionici probali vrlo dobro prihvaćenu, zanimljivu i jedinstvenu tehniku opuštanja.

Uz nabrojane aktivnosti i zajedničko druženje sve posjetitelje očekuju topli/hladni napitci, zdrava okrjepa i poklon iznenađenja.

– Dođite i budite sudionik ovog lijepog događaja. Krenimo zajedno malim koracima…, – poručuju iz slatinske Udruge za promicanje kvalitete življenja Putokaz.

(mf; Izvor: Udruga Putokaz Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button