DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga osoba s invaliditetom Slatina darivala gradonačelnika u prigodi blagdana Uskrsa

U prigodi nadolazećeg blagdana Uskrsa, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Diana Zelenka u pratnji Jasenke Todorović posjetila je slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića koji ih je primio u nazočnosti svog zamjenika Ilije Nikolića.

Tom su prigodom razgovarali o ključnim pitanjima vezanim uz rad i funkcioniranje udruge, a razmotren je i daljnji razvoj iste, te zajednička suradnja i partnerstvo na projektima.

Predsjednica Diana Zelenka informirala je gradonačelnika i o trenutačnom statusu 50 djelatnika udruge raspoređenih prema tekućim projektima.

Najaktualnija tema sastanka bili su projekti osobne asistencije, te pomoći u kući za kojima postoji najveća potreba i zainteresiranost naših sugrađana, odnosno osoba s invaliditetom, te starijih i nemoćnih osoba kojima je pomoć zaista potrebna.

Budući da članovi udruge i volonteri na svojim radionicama izrađuju različite rukotvorine i darove u raznim prigodama, te ujedno svojim izložbenim štandovima obilježavaju važne datume i blagdane, isto su učinili i povodom ovogodišnjih uskršnjih blagdana, a jedna je dekoracija završila kao poklon u rukama gradonačelnika koji im je uz zahvalu čestitao sretan i blagoslovljen Uskrs.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot