DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Udruga osoba s invaliditetom Slatina darivala gradonačelnika u prigodi blagdana Uskrsa

U prigodi nadolazećeg blagdana Uskrsa, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Diana Zelenka u pratnji Jasenke Todorović posjetila je slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića koji ih je primio u nazočnosti svog zamjenika Ilije Nikolića.

Tom su prigodom razgovarali o ključnim pitanjima vezanim uz rad i funkcioniranje udruge, a razmotren je i daljnji razvoj iste, te zajednička suradnja i partnerstvo na projektima.

Predsjednica Diana Zelenka informirala je gradonačelnika i o trenutačnom statusu 50 djelatnika udruge raspoređenih prema tekućim projektima.

Najaktualnija tema sastanka bili su projekti osobne asistencije, te pomoći u kući za kojima postoji najveća potreba i zainteresiranost naših sugrađana, odnosno osoba s invaliditetom, te starijih i nemoćnih osoba kojima je pomoć zaista potrebna.

Budući da članovi udruge i volonteri na svojim radionicama izrađuju različite rukotvorine i darove u raznim prigodama, te ujedno svojim izložbenim štandovima obilježavaju važne datume i blagdane, isto su učinili i povodom ovogodišnjih uskršnjih blagdana, a jedna je dekoracija završila kao poklon u rukama gradonačelnika koji im je uz zahvalu čestitao sretan i blagoslovljen Uskrs.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button